32

1 År med Dukan kuren

Ja som overskriften siger så har jeg i dag været på Dukan kuren 1 år 🙂 Og hvordan er det så gået ? Ja det vil jeg fortælle lidt om her 🙂

 

Jeg startede d. 14/11-2011 med en vægte som sagde 101,1 kg efter at ha læst om kuren i ude og hjemme, mener det var i okt eller først i nov. blev enig med mig selv om det her måtte være en kur for mig med alt det kød og næsten ingen grønt 😉 Nå men jeg skulle lige ha min morten`s and før jeg ville starte også fordi gæsterne var inviteret 🙂

Jeg havde kun ude og hjemme at gå ud fra til at starte med så det blev til 5 dage i angreb og der havde jeg et tab på 3,2 kg, hold da op det var vildt og gav mig så meget blod på tanden at jeg bare måtte forsætte 🙂 Det gik rigtig godt end til vi nåede dec. den var godt nok lidt svær men jeg kom igennem den men et mindre tab men dog et tab 🙂

Jeg søget lidt nogle gange på nettet når jeg var i tvivl om noget og så en dag i januar opdagede jeg Dukanslankekur.dk, sikke en lettelse, jeg var ikke alene om kuren længer og fandt ud af jeg måtte spise mange flere ting end jeg lige regnede med 🙂 Ja og jeg kunne bare brød af min klid, jubiiii 🙂 Det var nok en af de ting jeg savnede mest og havde “syndet” med nogle gange 😉 Og så var der den opbakning man fik jo guld værd og det er den stadig, jeg skylder Kent og alle jer vidunderlig mennesker på forumet en kæmpe stor tak, uden jer var det nok ikke lykkes mig 🙂

 

Den 9 august 2012 lykkes det mig så at nå mit mål som var 65 kg og jeg vægten sagde 64,8 hold da op det var vildt 🙂 Men så kom fase 3 jo, lidt skræmmende men tænkte det nok skulle gå og det gør det sådan set også men det er lidt svære end jeg lige havde regnet med, man skal virkelig passe på det ene festmåltid ikke bliver til en hele weekend med festmåltider, eller retter jeg skal 🙂 Ja har måtte gribe til at lave madplan for at forsøge at overholde fase 3 så det går meget fint nu 🙂

 

Jeg har under forløbet haft 2 sådan lidt større nedturer, den første var da mit tab gik i stå omkring 4 uger, der var jeg ved at give op men blev ved at sige til mig selv at hvis jeg gjorde det ville de tabte kilo jo komme på igen så det ville være rigtig dumt så heller stoppe på det jeg var nåede til det og sige det da også var ok så jeg forsatte kuren og begyndte at skrive ned hvad jeg spiste og kunne så se jeg faktisk nok spiste for lidt og havde for meget rod i mine PG og RP dage, det fik jeg så rettet op på og der kom gang i tabet igen 🙂 Anden gang var her i fase 3 da jeg havde taget på, ikke meget men nok til jeg blev bange for ikke at kunne holde det, følte ikke jeg havde styr på noget som helst men igen var der stor opbakning i forumet og jeg kom igennem krisen og fik smidt de ekstra kilo 🙂

Men som med så mange andre ting i livet er der jo op og nedturer som vi bare lige skal lære at takle og så køre det jo for det meste igen 🙂

 

Nu har jeg været i fase 3 3 mrd 0g 5 dage så der er håb forud, jeg skal nok komme igennem den også, jeg er bare så glad for jeg fandt den her kur og ikke mindst forumet 🙂

 

Min konklusion er så at det alt i alt er gået super godt, meget bedre end jeg havde turde håbe på for 1 år siden, jeg er blevet en meget glader person, går ikke og gemmer mig mere, ja min liv på alle punkter er bare blevet bedre, så kan man vist ikke forlange mere 🙂

 

Håber i alle får et ligeså godt forløb som jeg har haft og når jeres mål, jeg hepper på jer 🙂

 

Kan i ha en dejlig dag 🙂

Rita

32 Comments

 1. Hej Rita
  Du er en knag, super flot kæmpet, og et kæmpe tak til dig for din støtte og opbakning til mig og alle andre som du ser har behovet 🙂
  Jeg hepper på dig, på at du bliver ved med at være glad i din “nye” krop og for din tilværelse, og på at du finder dig rigtigt tilrette i fase 3, og helst inden du skal videre til fase 4, hø hø.
  Kh
  Tina

  • Hej Tina 🙂

   Mange tak 🙂 Ja men det er da så lidt, det gør jeg gerne, vil jo gerne at i andre opnår det sammen som jeg har gjort 🙂
   Takker 🙂 jeg er helt klart glad for min nye krop, måske der lige var et par ting der godt kunne glattes ud men nu er jeg jo ikke 20 år længer og har fået 3 børn, det sætter jo sine spor 😉
   Hehe håber jeg også jeg når før jeg er der men der er jo også en del mrd endnu 😉

   Knuus ♥

 2. Kæreste lille skat ❤ Hvor er det dejlig læsning ❤ Tænk alle de kg der er røget på et år…. Hvor er det vildt! Din mand må være stolt af dig…. Det er jeg også! Hvad skulle vi gøre uden dig? Du er altid klar med støtte, spark og en lille hilsen i ens dagbog :0* Dejligt at du altid er der for en…. Og selv om man ik kan lære dig noget…. Så er jeg her alligevel 😉 Knus

  • 🙂 Åh selv lille skat ♥ Takker 🙂 Ja men det er sgu vildt, hvem havde troede det for et år siden ? ja ikke mig hehe Ja han siger han er meget stolt af mig ♥ jeg er også stolt af ham, at han har været der for mig hele tiden og måtte lide afsavn (slik, kage osv) men han har gjort det helt brok, han er sgu for dejlig ♥
   Ja men så havde der nok været en anden 😉 sådan en som dig selv søde ♥
   Jo jo jeg har en masse at lære endnu og har jo selv brug for jeres støtte og er super glad for i giver mig den 🙂 ♥

   Tak for du er dig smukke ♥ Knuus

 3. Dejligt, at du synes, det går godt. Jeg er selv tilbage på sporet efter ferien, som trak lidt ud, selv om jeg kom hjem og startede på arbejde igen. Der var simpelthen for mange sociale arrangementer, som jeg ikke kunne finde ud af at deltage i uden at spise forkert.
  Jeg kigger af og til på dine billeder -de er så flotte – og når jeg fortæller andre om denne side, skal de også lige se dig. “Hold da op”, siger de fleste,” hvor er hun altså blevet flot.”

  • Tak for dine pæne ord maddie 🙂

   Dejligt at høre du så er tilbage på sporet igen 🙂 Ej hvor øv altså men du kommer stærkt tilbage 🙂
   Mange tak 🙂 Hvor er du sød 🙂

   Knuus

 4. Du er så sej og et forbillede for os andre herinde. Med din altid positive anskuelse og ros. Du betyder meget for, at det er en god oplevelse at besøge forummet. Og du ville være en glimrende slankekonsulent!

  Tillykke.

  • Takker Christel 🙂 og tak for de pæne ord 🙂

   hehe måske eller nææ hehe 😉

   Knuuus ♥

 5. Hej Rita
  Dejligt at læse om dit år med dukan.
  Jeg ved du tog på i din ferie men har du også taget på efterfølgene og smidt det igen ?
  Er glad for du skriver du også har haft lidt svært i starten af fase 3 ,det har/havde jeg også.
  Men så er det jo godt vi kan hjælpe hinanden her og på forum,når det hele er for sort.
  Flot du altid er der med divs.råd til alle på forum.
  Knuzz Lone

  • Hej Lone 🙂

   Takker 🙂
   Jep det er væk igen men jeg er virkelig nød til at holde godt styr på de nye ting men der hjælper en madplan som du jo nok ved mig 🙂 Ja det var faktisk lidt svære end vi lige troede, ikke ? Nå men er sikker på vi nok skal finde ud af det med hinanden`s hjælp 🙂
   Tak og ilm, du er jo selv en stor hjælp der inde og er super glad for at vi snart er nogle stykker som er blevet efter vi er kommet i fase 3 🙂

   Knuuuus til dig også ♥

 6. Super godt gået, startede selv på Dukan i mandags, og har her til morgen tabt 3,1 kg, super dejligt, det er kun mig i familien der lever efter disse regeler, men det går indtil videre godt, selvom min søn og mand rigtig godt kan li slik og god mad, når jeg læser dit indlæg, giver det et kick og jeg får følelsen af at det nok skal gå, jeg har i netto købt nellie dellies lakrids og tager et på stykker om aftenen, det hjælper lidt, det eneste jeg har svært ved er at drikke rigeligt vand. Endnu engang super flot gået jeg håber jeg kan gøre det samme, for pudsigt nok er vores start vægt den samme, ja og datoen for start næsten også, hvad gjorde du når du skulle i byen med veninderne og hygge Feks, brunch.

  • Hej Misse og velkommen til 🙂

   Mange tak 🙂 Sej beslutning du har taget 🙂 og tillykke med de tabte kilo, det er super flot 🙂
   Du kan jo godt lave næsten sammen mad til jer af den grund, bare lidt mere tilbehør til mand og barn 🙂 og skulle det blive for svært ville jeg bede dem om at spise guf når du ikke lige ser på, min mand måtte selv smørre sin madpakke uden jeg var i køkkenet i en periode hvor jeg bare savnede alm rugbrød og sulle han ha franskbrød måtte han også spise hvor jeg ikke lige kunne se det hehe men har har været rigtig god til at ta hensyn 🙂 Nellie dellies er også rigtige gode, dem spiser jeg også 🙂

   Ja men det kan du hvis du vil 🙂 og jeg hepper dig gerne hele vejen i mål hvis du er på forumet 🙂 Ja men så er det dig der sidder her og skriver som mig om 1 år 🙂

   Jeg bestilter kun ting jeg må spise, og har jeg RP/PP dag så har jeg bare bestilt kød, de glor lidt men det kan jeg ikke ta mig af 🙂 Hvis min kære mand godt ville ha en pizza eks. så købte jeg en gammeldags kylling uden noget til, af med skinnet og så spis 🙂 Har en gang vi var i føtex hvor de bare intet har i deres fast food som vi må spise men jeg var ved at dø af sult så jeg bestilte en hk. bøf uden noget til, hold kæft de gloede hehe ved godt der nok var for meget fedt i men bedre end en burger 😉
   Men de har jo kylling, fisk osv de fleste steder så det er ikke så svært 🙂

   Held og lykke med din nye livsstil 🙂

   P.S. Jeg hedder “mig” i forumet 🙂

 7. Sej og levende fortælling i forhold til slankekur og vægttab! Det giver godt håb til os andre der gerne vil tabe os 🙂 Tak!

  • Ja men så lidt da 🙂 Det skal nok også lykkes for dig og alle andre som virkelig gerne vil det og har motivationen 🙂 Jeg hepper gerne med på sidelinien 🙂

 8. Hej Rita.
  Det er et meget flot resultat du har opnået, tillykke med det. Jeg er selv på kuren, og jeg startede den 13. august 2012, og har til dato tabt 20 kg. Jeg skal tabe 20 kg mere, så der er lidt vej endnu. Jeg savner rugbrød så det glæder jeg mig til at få igen

  • Hej Jette 🙂

   Mange tak 🙂 Wow det er jo også et flot tab du har haft til nu, tillykke til dig 🙂 Ja men det går jo hurtigt når man sådan lige tænker over det 🙂 Ja sådan havde jeg det også med rugbrød og det er nu dejligt at jeg må få det nu 🙂

   Rigtig godt nytår til dig 🙂

 9. Hej. Stort tillykke med vægttabet. Nu er det min tur og jeg vil gerne spørge dig om to ting. Hvad må man stege sit kød i og hvad er dine bedste opskrifter?

  • Hej Niklas 🙂

   Mange tak 🙂 Ja men det bliver jo spændene at følge dig, hvor meget skal du af med ?

   Du må stege dit kød i lidt olie, du må bruge 1 tsk pr dag men jeg steger nu mest mit på en god tør pande 🙂
   Hmm ja men der er jo efterhånden mange opskrifter som jeg syntes er gode men dem jeg nok bruger mest er kebabrulle da man jo kan komme meget forskelligt i og tærter, mig´s pizza og deller tager man jo heller aldrig fejl af 🙂

   Skulle du ha nogle spørgsmål så kom ind på forumet og spørg for der er masse der altid vil hjælpe 🙂

   Held og lykke med det hele 🙂

 10. Hej .
  Ja, så blev det min tur til at springe ud i Dukan kuren, men jeg tror jeg har brug for gode råd til at starte.
  Skønt med dette forum og håber jeg kan finde ud af at bruge det rigtigt – der er så mange navne og kigger jeg det rigtige sted osv

  • Hej Marianne og velkommen til 🙂

   Du skal være så velkommen til at spørge, bedst hvis du gør det i selve forumet da der er flere der ser det og kan svare dig 🙂 En rigtig god idè er at oprette en dagbog der inde, det er med til at motivere en selv 🙂 og så sæt dig godt ind i de første 2 faser som du også kan læse om på forumet 🙂

   Håber du finder ud af det 🙂 men husk du kan spørge om alt og der findes ingen dumme spørgsmål 🙂

   Held og lykke med det hele 🙂

 11. Wauh
  Jeg er lige påbegyndt kuren, og har smidt 1,5 kg på 1,5 dg. Det går jo stærkt og jeg er imponeret. VED dog godt, at angrebsfasen giver pote og så går det langsommere. MEN ved at læse dit indlæg – ja, så bliver jeg bare så motiveret. Det er så flot, at du har smidt alle de kg. Jeg vil selv gerne smide ca. 30 kg – og der kommer med garanti op/ned ture. Jeg er rimelige aktiv – men syntes også mad smager godt. Måske det er det samme som at holde op med at ryge?! At skulle lægge sukkeret på hylden…
  Jeg er glad for, at jeg har fundet dette forum – så er der altid nogle i “samme båd”. 🙂

  Godt nytår og tak for din super fortælling.

  Knus Mutti Bro

  • Hej muttibro og velkommen til dig 🙂

   Wow det er så flot et tab, tillykke med det 🙂
   Ja men det går nu ok hurtigt hvis man følger kuren og ikke har for meget “synderi” men det ved du jo nok godt 🙂
   Dejligt at jeg kan være med til at motivere 🙂 Ja der kan naturligvis godt komme nogle op og nedture men jeg havde nu kun en større en da mit tab stod stille i godt 4 uger og så en mindre en da jeg i starten af fase 3 havde svært ved at styre mine festmåltider men det har jeg fået lært 🙂
   Ja det kan man godt samligne det med men denne her afvænning går hurtiger end røg syntes jeg 😉
   Ja det er bare super med det her forum, det har virkelig været en stor hjælp for mig 🙂
   Er du inde på selve forumet ? Har ikke lige set dit navn der. Jeg hedder “mig” på forumet 🙂

   Også godt nytår til dig og takker 🙂

   Knus Rita “mig”

 12. Hej 🙂
  Iiih hvor er det flot!

  Jeg har selv overvejet om jeg skulle prøve denne kur.
  Nu læste jeg lige på dukankuren.dk man skal spise en spsk havreklid, men er det ikke mel?Skal man så tage en ske mel i munden :b?

  Håber du kan hjælpe mig, er 20 år, og vil rigtig gerne tabe mig, jeg kan ikke ved motion, da jeg desværre besvimer meget hurtigt, og ingen ved hvorfor, så tænker denne kur ville være super for mig.

  Det vildt flot hvad du har opnået, og ville rigtig gerne selv kunne det samme!

 13. Hej Christina og velkommen til 🙂

  Mange tak 🙂

  Jo det er lidt som mel 🙂 man kan komme det på sin cheasy A38(eller andet af sådan noget)
  Eller du kan bage af det, der er mange opskrifter på boller, brød,muffins,pandekager osv hvor du kan bruge det. Man kan jo også bruge det i deller nu hvor man ikke må bruge mel i dem 🙂 Så der er mange muligheder 🙂 Men vil ikke anbefale at man lige putter sådan en skefuld i munden hehe

  Ja men jeg vil da gerne hjælpe dig 🙂 du skal starte med at lave en udregning for at se hvor mange dage du skal være i angrebsfasen, du kan se her hvordan man laver den http://dinslankekur.dk/udregning-af-dage-i-hver-fase-af-dukan-kuren/
  Kan du gå tur ? andet motion er ikke nødvendigt 🙂

  Det ville være godt hvis du kom ind i selv forumet for så opdager jeg hurtiger når du har skrevet 🙂 jeg hedder “mig” der inde 🙂 der er også mange andre søde mennesker der gerne hjælper 🙂

  Ja men det kan du, når bare man har motivationen så er denne her faktisk let 🙂

  Knus Rita “mig”

 14. Hej Igen.

  Nu har jeg oprettet mig herinde, og har været inde på den hjemmeside du skrev.
  Der stod jeg skulle være 4 dage på nr 1.
  81 dage på nr. 2 og 115 på nr 3- Men så det nu jeg bliver forvirret, for på alle sider, står der at man skal være 5 dage på nr. 1 og 5 på nr. 2 og blive ved indtil man har tabt det man ønsker.

  Hvor er det sødt af dig du gerne vil hjælpe mig! vil nemlig rigtig gerne tabe mig, har utrolig lavt selvværd, og vil bare gerne kunne passe mine pæne kjoler igen 🙂

  Jep jeg kan godt gå og cykle, cykler ca 20 min om dagen.
  Må man egenligt ikke spise salat og sådan noget på kuren?
  Og må man gerne snyde lidt, og f.eks til morgenmad spise havregrød?

  Starter på Mandag og er helt på bar bund med hvad man sådan må og ikke,

  Er der et sted man kan skrive andet end her ved kommentarer`?

  Knus

 15. Hej Christina 🙂

  Super 🙂 Det du beskriver er som det står i ude og hjemme, er det der du har læst om kuren først ? Her kan du læse om forskellen på den rigtig kur og den de skriver om i bladet http://dinslankekur.dk/dukan-kuren-med-ude-og-hjemme-vs-dukan-kuren/ så kan det være du ikke er så forvirret mere 🙂

  Det du skal er at følge fase 1 nu i de 4 dage, der ligger en liste her http://dinslankekur.dk/tilladt-og-tolereret-angrebsfasen/ så du kan se hvad ud må spise 🙂
  Når de 4 dage er over skal du videre til fase 2 hvor du må spise lidt flere ting 🙂 der er en liste som hedder tilladt og tolereret, den må man spise fra hver dag i fase 2 🙂
  Fase 2 bliver man i til man har tabt det man ønsker 🙂

  Ja men det selvværd må vi jo ha gjort noget ved og det bliver helt sikker bedre når du har tabt dig, det er mit blevet 🙂

  Godt du kan gå og cykle, det er jo bare det der skal til 🙂

  Salat og andre grønsager må man spise i fase 2 men ikke hver dag 🙂 en rigtig god idè er at gå i på forumet og læs om faserne, oppe på siden der inde står der : i gang med kuren, faser osv, gå ind og læs på det og så sig til hvis der er noget du ikke lige forstår 🙂

  Det er ikke godt at snyde 🙁 man man kan lave en grød af sin klid, det smager rigtig godt med kanel/sødemiddel på 🙂

  Ja du kan jo skrive inde i selve forumet, det ville jeg gøre hvis jeg var dig for der er rigtig meget opbakning af andre som har de sammen problemer som en selv 🙂

  Man kan oprette en dagbog der ind og den er en rigtig stor hjælp til en selv 🙂 Så det vil jeg råde dig til a gøre 🙂 Hvis du ikke lige kan finde ud af det så skriv igen 🙂

  Ha en dejlig dag 🙂
  Rita

 16. Er lige gået i fase 3 efter 40 dage på fase 1+2 og et tab på 10 kg. I snakker meget om at synde og nogen siger jo heldigvis at vi alle er syndere….men når man nu er i fase 3 og måske kommer ud i noget snavs og tager lidt på igen, hvad gør man så? Skal man tilbage på nogle rene PP dage og derefter forsætte i fase 3 eller hvad gør man? Hvad gjorde du/I?

  • Hej Lars og velkommen til 🙂

   Ja jeg har måtte gå lidt tilbage til fase 2 efter jeg selv tog på efter for meget forkert mad 🙁 ved ikke om det er det rigtig at gøre da Mr. Dukan ikke beskriver det nogle steder men er sikker på det er det rigtige for mig da jeg ellers ikke kommer af med det igen og det vil jeg 🙂

   Men mener også at man så er nød til at forlænge sin fase 3 eller starten den forfra alt efter hvor længe det tager at komme af med de kilo igen 🙂 Hvis det ikke er meget du har tage på kan du jo prøve med et par pp dage og se om det er nok 🙂

   Vil gerne høre hvordan det går dig 🙂 hvor meget har du taget på ?

   Held og lykke 🙂
   Rita

 17. Du skriver du har fået stor støtte i forummet, jeg vil så sige lige over til dig.

  Du er god til at tage fat i en ,og man kan altid være sikker på at der ligger en kommentar fra dig når man har skrevet i sin dagbog.

  Hvor du får tiden fra ved jeg ikke,men du er et forbillede for mig, for når du kan gøre det, så kan jeg også.

  Kunne nikke genkende til det med ikke at spise nok og have rod i dagene med proteiner og dage med proteiner og grøntsager

  Knus Kate

  • Mange tak for ros 🙂

   Hehe tiden, tja det ved jeg heller ikke hehe men jo jeg tager mig tid til det fordi jeg elsker at kunne hjælpe andre og syntes det her er en god måde at gøre det på 🙂 og så er det jo også en tak for den hjælp jeg selv får 🙂
   Ja men helt klart du kan, du er jo en sej kvinde som ved hvad hun vil 🙂 nemlig være en lækker sommersild 🙂

   Ja det er utorligt at det kan gøre sådan en forskel at få styr på de ting igen, man skulle ikke tro det betød så meget som det åbenbart gør 🙂

   Knus til dig søde Kate 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *