5

14 dage er gået…

Nu er det snart to uger siden at jeg startede i fase 3. Bare det at reglerne er knap så stramme er en befrielse, men må indrømme at jeg ikke har ændret mine madvaner væsentligt. Som noget nyt er jeg begyndt at blande min vaniljeyoghurt med lidt frugtyoghurt (begge med lav fedtprocent). Jeg har endnu ikke kastet mig ud i et rigtigt stykke frugt, men jeg trapper da lige så stille op tænker jeg (; .

I går aftes lavede jeg min første ”festmiddag”. Den bestod af almindelig aftensmad, men jeg fik et enkelt glas vin. Hold fast hvor kan man nyde et enkelt glas vin når det er så sjælden en begivenhed! Det mest fantastiske er dog at jeg nu må få salat hver dag (undtagen torsdag hvor jeg kun må få kød). Dette gør at jeg ikke spiser helt så meget salat som tidligere, da jeg ved at jeg må spise salat når jeg har lyst!

I dag kom min Bedstemor og Bedstefar på uanmeldt besøg og de havde selv kage med til kaffen (er hjemme hos mine forældre i disse dage). Jeg skyndte mig at bage en ekspres chokoladekage (opskriften kan findes under opskriftsiden), så jeg ikke skulle føle mig snydt. Det er lækkert med nogle hurtige opskrifter i sådanne situationer.

Som mange af jer nok har lagt mærke til er der et tillæg med Dukankuren i Ude & Hjemme i denne uge. Hvis i ikke har købt bladet kan det anbefales. Selvom de ikke kan finde rundt i de forskellige faser, så er der en masse lækre opskrifter! Jeg er blevet helt vild med denne, som jeg glædeligt spiser til min middagsmad.

Det er en agurk som bliver udhulet (der skal dog stadig være bund i) og kom lidt hytteost light i de udhulede agurker. Jeg har puttet en smule salt og peber ovenpå for at give lidt ekstra smag. I bladet er der lidt lakserogn ovenpå som pynt og en enkelt purløg, men dette havde jeg ikke lige i køleskabet (; .

Dette er blot en af de lærke opskrifter og jeg skal helt sikkert prøve at lave nogle flere af dem her i løbet af de næste dage. Det er altid godt med lidt nye opskrifter (; .

 

Take care

– Camilla

Camilla

5 Comments

 1. Dejligt at høre det går godt for dig i fase 3 🙂 holder vægten ?

  Ja har også købt bladet og skal ha prøvet nogle af de lækker opskrifter der er i 🙂

  Rigtig god uge til dig 🙂

  • Jeg kan kun være tilfreds med vægten ja. Jeg har tabt et kg siden jeg kom ind i fase 3 (:
   Men jeg glæder mig også meget til selv at erfare om vægten vil holde?! Det er min største bekymring – men indtil videre er det kun positivt (: !!

 2. Hej camilla lyder til du er kommet godt i gang med fase 3,kan forstille mig man lige skal ind i de nye vaner der bliver i fase 3.Personligt glæder jeg mig til at må få et stykke frugt,det er jeg ved at savne 🙂 Og det med vægten tror jeg vil holde hvis man holder fast i de gode vaner og denne livsstil som dukan er.Og ikke falder tilbage i sin gamle livsstil og uvaner.

 3. Hej Camilla 🙂

  Tænker på hvordan det går med dig og fase 3 ?

  Længe siden du har været her inde 🙂

  Knus

 4. Jeg vil også gerne høre, hvordan det går dig.
  Og vil lige tilføje, hvad du nok selv har erfaret: at fase 3 altså holder!
  Jeg afprøvede det en uge i sommerhus i foråret, hvor jeg fik to stk. brød og dagen og et stk. frugt (jordbær blendet med mælk til milkshake, med lidt SØD og vaniljeessens) og en festdag i ugen og en dag med kun kød og mejeriprodukter. Vægten var præcis den samme efter en uge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *