0

Åh nej, vægtstigning

Nogle gange skal man være forsigtig med at være for venlig og hjælpsom. Jeg havde helt frivilligt sagt ja til at hjælpe en ven med at flytte. Jeg ankom lidt sent, da jeg først skulle se lidt fodbold, som endte med at være ret kedeligt. De var taget afsted med første læs, så jeg gik i gang med at skille nogle møbler ad og fik øje på en køjeseng, som lignede et omvendt IKEA-projekt. Et par skruetrækkere og en unbrakonøgle kom i min besiddelse og jeg gik i gang. Det havde været noget nemmere, hvis man var flere til dette projekt, så nogle kunne holde og andre skruede, men jeg havde masser af selvtillid og har overvundet mange IKEA-møbler i min levetid.

jernstang

Den skyldige jernstang

Der var en del jernstænker som skulle løsnes og hives fra hinanden og det var jeg godt i gang med. Jeg havde løsnet en for oven og løsnet den anden side og var i gang med den sidste skrue i midten, da den tidligere nævnte jernstang løsnede sig og svingede ned i hånden på mig. Den gik et godt stykke ind i hånden og lavede en ret ujævn flænge. Jeg havde fået en pige til at holde i den ene ende af sengen, som blev så forskrækket, at hun slap sengen og løb ud af rummet. Dette resulterede i at resten af sengen skilte sig ad og var klar til at læsse i kassevognen. Dog var der lidt blod på sengen, men det kan man nok godt leve med.

De andre kom heldigvis tilbage for at hente det næste læs, omkring 2 minutter efter at jeg blev dolket. Så en af dem måtte forlade jobbet som midlertidig flyttemand og køre med mig på skadestuen. Så jeg var ikke til meget hjælp med flytning.

På skadestuen

Men på skadestuen blev såret renset lidt og jeg fik lov til at vente lidt over en time, før jeg kom ind til lægen. Lægen sagde at det skulle syes og jeg skulle have en stivkrampeindsprøjtning. Derefter skulle jeg vente yderligere 10 minutter for at få taget et røntgenbillede og derefter 15 minutter før jeg kom ind til en læge der gad sy mig sammen.

Jeg prøvede at tage et billede da såret blev renset igen, da det så meget dramatisk ud. Problemet var at det var min højre hånd der var ramt og jeg har fingeraftryk til at låse op for min telefon, hvor jeg kun havde lagt fingre fra højre hånd ind. Jeg prøvede så at taste koden ind med venstre hånd, men der er ikke noget der har dårligere koordination end venstre hånd uden højre hånd. Det er som dukan kuren uden kød, det er meget svært at gennemføre korrekt.

skadestueSå først i 4. forsøg formåede jeg at låse den op, men der var min hånd allerede dækket til og jeg kunne kun tage et par halvdårlige billeder. Men jeg fik hånden syet med 3 sting og fik besked på at jeg ikke måtte få det vådt i de næste 2 uger. Jeg måtte godt dyrke motion…men hvordan undgår jeg så at svede?

Derefter tog vi tilbage til flytningen, som nu var tæt på at være færdig. Jeg kunne lige hjælpe med at bære et par puder og give et par ordre til dem der var for langsomme.

Dukan aftensmad

tunge

Senere skulle vi have mad, som var Dukan style. Der var tunge og en eller anden stor klump kød. Jeg var glad for at de havde tænkt på mig :). Det var første gang jeg smagte tunge og det er faktisk er ret mørt stykke kød. Så det vil jeg anbefale at man prøver. Jeg tror den blev kogt og det andet stykke kød blev grillet i omkring 3 timer.

Jeg oplevede allerede senere samme aften generne ved ikke at være i stand til at bruge højre hånd. Efter at have været på toilet, kunne jeg ikke knappe mine bukser. De kommende dage oplevede jeg endnu flere af disse venstrehåndsproblemer. Prøv for eksempel at børste tænder med venstre hånd, det er nok den mest ujævne tandbørstning man kan foretage. Jeg skulle også have min mad skåret ud for mig og det var lidt svært at arbejde.

Ingen motion

Det var jo så lidt et problem, at jeg ikke måtte får hånden våd, for det begrænsede mine muligheder for at dyrke motion. Det resulterede faktisk i næsten 4 uger uden motion og så trøstespiste jeg også lidt i den tid, for det var jo ret synd for mig, at jeg var kommet til skade.

Jeg blev mere eller mindre klar igen, omkring 2 uger før der var Malaga halvmaraton, hvor det var meningen at jeg skulle slå min egen rekord. Det kunne jeg da så godt se, at det ikke kom til at ske. Men jeg ville gerne prøve at komme i nogenlunde form, så jeg tog til Crossfit om mandagen og havde så helt vildt ondt i hele kroppen og specielt lårene, at jeg næsten ikke kunne gå de næste 4 dage. Lørdag forsøgte jeg igen og der havde jeg kun lidt smerter. Jeg fik løbet lidt mandag, Crossfit tirsdag, løbet lidt onsdag og torsdag og hvilede så fredag og lørdag, da jeg skulle løbe søndag.

Løbet gik ok omstændighederne taget i betragtning, men det blev kun til omkring 1 minut hurtigere end samme løb sidste år, som var mit første halvmaraton. Men lige under 1.41 er også ok.

Nu er jeg så kommet i gang med at træne igen, men havde ikke været på vægten siden jeg blev angrebet af jernstangen. I dag tog jeg mig sammen og fandt vægten frem. Bang 87,2 kg. Du har lige taget over 3 kg. på, sagde vægten til mig og grinede. Så nu er det igen tid til hard core Dukan. Vi skal på ferie til USA i juni og der ved jeg, at jeg ikke kan holde Dukan, så der skal nogle kilo af inden.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *