7

Angrebs fasen

Pyha den angrebsfase trækker da tænder ud :-/. Er det en straf for fortidens synder og liv i overflod af “forkerte” madvarer? Er monster sulten og ved at knække af alle de mælkeprodukter, er ikke så god til kød om morgenen, så det er virkeligt svært. Men jeg startede i tirsdags (18-9-12) I dag (3. dag) på vægten weee -4,4 kg hold da fast :-). Sikkert for hurtigt. MEN idag har jeg det ikke så godt har hovedpine og mega mavekneb, med dertil hørende hurtige løb til badeværelset. Jeg har nu set at man må få en slags brød (dukan boller/brød) det må jeg prøve da jeg savner brød meget og uanset hvor meget der er på a-fasens tilladte har jeg frygteligt svært ved at blive mæt og energien er ikke ligefrem i top dog er  idag den værste – det der med mælkeprokuter morgen middag og aften plus mellemmåltider + dårlig mave. Ifølge den udregning jeg foretog på den engelske side skulle jeg være fire dage på angrebsfasen hvilket betyder sidste dag imorgen, så mon ikke jeg lige får ballerne over og klarer den ?! B-)
LilySlim Weight loss tickers

Pipse

7 Comments

 1. Flot vægttab. Fokuser da på det, i stedet for at det er hårdt. Det behøver ikke at være hårdt, for du må jo spise dig mæt. Find noget mad, som du kan lide. Du behøver ikke spise kød om morgenen! Du kan spise røræg eller light-joghurt, evt. med lidt havreklid, eller to tynde skiver af Dukan brød. Jeg har under hele forløbet drukket light-kakao dagligt, Mathildes uden sukker og næsten uden fedt.

  Så nu skal du bare finde de madvarer/vaner, der passer til dig. Pøj pøj med det.

 2. hej jeg er ny her
  må man spise alt det man vil af kød mælk fisk osv.. hele dagen i de først 5 dage?

 3. Tak for comment det hjælper med lidt støtte :-). I dag går det meget bedre tænker at jeg bare skal bruge de dage til at vænne mig til mindre kulhydrat :-). Jeg har lige modtaget bogen og denne side her der opdagede at jeg godt kunne spise mere og flere forskellige ting. Så også det hjælper og idag fik jeg lidt dukan brød til morgen det hjalp :-). Det var bare slemt igår gjorde virkelig ondt og var virkelig dårlig :-(. Al begyndelse er svær :-). Vildt at tabe så meget går ud fra det er vand men hold da op hvor fedt :-))

 4. Hej Pipse

  Åh hård start du har haft, super flot du har holdt ud, men det gav så også et flot tab, tillykke med det 🙂

  Ja pipse det er meget vigtigt du er mæt hele tiden og er der lige noget du gerne vil vide så gå ind i forumet og spørg 🙂

  Forsat god kur til dig 🙂

 5. Tusind tak Rita det er super fantastisk at få så mange positive kommentarer og ikke mindst støtte det går bedre for hver dag og imorgen træder jeg ind i fase 2 :-).

  Så jeg går på vægten imorgen og håber der er røget lidt mere af, dog kan jeg næsten ikke forlange meget mere !! Igen jeg går ud fra det første store tab er væske (jeg er en af dem der har det problem med ophobet væske)
  OG har lige været igennem overgangsalder showet hehe :-).

  Men ja Rita den 3. dag var ikke rar og ja man kunne godt miste gnisten af sådan en omgang, dog ved jeg at kostændring for mig altid er svær de første dage!! Tak og i rigtig lige måde med din kur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *