4

Angrebsfasen overstået

Så er næste fase begyndt. Vægttabet har ikke været så stort. 1,9 kg efter 7 dage. Vejningen falder desværre lige ind på nogle dårlige cyklusdage. (2 gange i måneden ryger der 2-3 kg på) Ved jo godt at de ryger af igen, men øv altså.

Har dog ikke mistet motivationen, da jeg kan se og mærke at der er røget noget af mig. Det er jo bare herligt.  Jeg er stadig ikke kørt træt i alt det protein. Faktisk syntes jeg det var lidt forstyrrende da jeg spiste grøntsager i går 🙂

Jeg plejer altid at miste min motivation efter få dage, så det at jeg stadig er fuldstændig på det rene med hvad jeg har gang i er enormt tilfredsstillende.

Jeg glæder mig nærmest til det, for jeg kan jo se og mærke på mig selv at der sker noget med mig. I stedet for en gåtur (pga min angst) er jeg begyndt at træne foran min wii hver dag. Jeg danser i 45 minutter til Michael Jackson sange, og det gør mig bare så glad at få rørt min krop.  GLÆDER mig til jeg en dag også kan komme ud og dyrke lidt motion sammen med andre mennesker 🙂  Og som mit vægttab nok skal komme, så skal det andet såmænd også 🙂

 

Mette

mummemor

4 Comments

  1. Du skal nok få smidt de kg, ikke alle starter med at smide 5 kg.

    Og jeg tror også at du vil have mindre væske ved cyklus, når du spiser på den her måde uden så mange kulhydrater. Jeg er i hvert fald kommet af med mit væske i benene.

  2. Det er da en fin start,selom jeg har været på Dukan længe så kan jeg godt glemme at få spist grønt de dage jeg skal,uha dans i 45 min.det giver da også sved på panden flot.

    • Jeg har ikke haft svært ved at finde ud af hvad jeg skulle spise indtil nu. Jeg er egentlig ligeglad med hvordan det præsenterer sig på tallerknen. Jeg kan nemt side bare med et stykke fisk eller kyllingefilet og syntes det er dejligt. Mht til bogen så er der en uges kostplan/forslag både til angrebsfasen og en til vekselfasen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *