1

At gå den grønne mil

Til dem der ikke måtte vide hvad det er så er det at hoppe på vægten 😉 En skøn kvinde på forum kaldte min vejedag for den grønne mil og ja den er sørme hængt ved 🙂

Men det er utroligt at så forhadt som ens badevægt har været i de sidste mange mange år, ja så stor og en trofast følgesven er den nu gået hen og er blevet 🙂
Mange vejer sig flere gange om ugen, men jeg har valgt allerede fra starten af at jeg kun skulle vejes 1 gang om ugen. Jeg startede en mandag og ja den dag er ligesom hængt ved. Har da været fristet flere gange til at lige hoppe på den for at se om der er sket noget, men nej kun mandag Marianne 🙂
Så hver mandag er det den grønne mil for mit vedkommende 🙂 Og når det så er de ekstra gode tab vægten viser så bliver den pludselig lyserød 😀 Og ihh hvilken dejlig følelse når man som jeg 2 uger i træk har formået at gøre den lyserød. De sidste 2 uger er der såmænd røget knap 5 kg 🙂 
Jeg er gået hen og blevet glad for den mandag, så hver mandag morgen hiver jeg vægten frem og tænker om den er grøn eller lyserød i dag 🙂

Kan I have en fantastisk aften, og tak fordi I læste med 🙂

mariannefroik

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *