2

bavk on track..

Så !

Har haft cyklen ude af skuret, og faktisk cyklet på den ! ikke nogen marathon, men bare en lille tur for fornøjelsens skyld 😉 Jeg bor tæt på skov og har kørt meget på Mountainbike de seneste år, men i år har jeg ikke rigtigt fået gang i det, og slet ikke efter jeg startede på dukan. Forsøgte et par gange i starten, men har simpelthen ikke nok energi at give af når jeg kører min vanlige rute.
Mit blodsukker falder promte, humøret med og så er jeg den ledeste *ælling resten af dagen. Det duer ikke! derfor, var tanken at jeg ville lade motionen stå lidt i baggrunden indtil jeg fik styr på min mad.

MEN. – har så ubevist gjort “i baggrunden” til slet ikke, og har altså indtil videre tabt de første 13 kg uden at bevæge mig overhovedet. Da min vægt nu har stået stille en uge- 12 dage, besluttede jeg mig for at gøre en indsats på motionssiden. Ud med cyklen og ud på en triller.

Hvor var det  dog skønt! fik lynhurtigt pulsen drønet op i ” knald-rød-i-bærret ” og holdte den der turen rundt. Humøret svingede op med det samme, og eneste grund til jeg ikke cykler rundt derude endnu er, at min røv er øm! HA HA HA! 😉

Håber denne lille teaser kan få min motionslyst givet et spark – lidt er bedre end intet!

Mangler en makker at være forpligtet overfor – en motionsmakker. Måske der findes nogle vestjyder herinde? helt fra vest… 7620 området, så skriv 😉

Thanks for stopping by!
//Primanocte

PrimaNocte

2 Comments

  1. 🙂 Flot du er kommet igang og ja man får det bedre når man har fået noget motion.
    Men der bliver nok lidt langt hvis vi skulle trille sammen er fra 4300 😉
    Men god tur når “øven”ikke er øm mere….

  2. Super flot. Motion kan være super motiverende og dejligt “engang imellem” 😉 Og flot at du med din slankekur har tabt dig så meget :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *