0

Boller med Hokkaido

Boller med Hokkaido.

IMG_2094

Ingredienser:

  • 1 Spiseskefuld majsmel (Tolereret)
  • 4 Deciliter minimælk
  • 1 stk. Æg
  • 150 Gram Havreklid
  • 5 Spiseskefulde Hvedeklid
  • 1 Knivspids Salt
  • 125g revet hokkaido
  • 2 Teskefulde bagepulver
  • 1 spsk. Olivenolie
  • Ovnen tændes på 180 grader (varmluft)

 

  • Fremgangsmåde
  • De tørre ingredienser vejes af og blandes sammen
  • Mælk, æg og olie tilsættes
  • Vend revet hokkaido i.
  • Dejen fordeles i 10 forme (silikone)
  • Bages i 22-24 min. ved 180 grader.
  • Lad dem stå i efter varmen ca.5 min.
  • Opbevares på køl eller frost.
  • Man må i vekselfasen på protein og grøntsagsdage spise 2 stk. om dagen for at få sit havreklid.

 

  • God bage lyst.

Lucky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *