0

Boller med spinat og gulerod.

slet bagefter 217

 

Ingredienser:

  • 1 Spiseskefuld majsmel (Tolereret)
  • 3 Deciliter minimælk
  • 1 stk. Æg
  • 150 Gram Havreklid
  • 5 Spiseskefulde Hvedeklid
  • 1 Knivspids Salt
  • 50g spinat optøet
  • 100g gulerod revet
  • 2 Teskefulde bagepulver
  • 1 spsk. Olivenolie

Fremgangsmåde:

  • Ovnen tændes på 180 grader (varmluft)
  • De tørre ingredienser vejes af og blandes sammen
  • Mælk, æg og olie tilsættes
  • Vend spinat og gulerod i
  • Dejen fordeles i 10 forme (silikone)
  • Bages i 20-22 min. ved 180 grader
  • Opbevares på køl eller frost
  • Man må i vekselfasen på protein og grøntsagsdage spise 2 stk. om dagen for at få sit havreklid.
  • God bagelyst.

Lucky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *