0

Citron Cup cakes med iceing

Citron Cup cakes med iceing

3æg

1-1½ spsk. Strø sød

½ tsk.vaniljepulver

Saften af  1½ citron

Revet skal af en citron

50g maizenastivelse

50g perfect fit

50g skummetmælkspulver

2tsk. Bagepulver

Æg,vaniljepulver og sød piskes luftigt, 5-10 min.

Citronsaft og skal  piskes i

Bland maizenastivelse  perfect fit, bagepulver sammen.

Piskes i æggemassen lidt efter lidt.

Dejen fordeles i 10 silikone forme(mine er hjerteformet) evt. lige tørret med lidt olie

og bages ved 180 grader i ca. 11-12min.

 

 

Iceing

2 bærer æggehvider

2 spsk. Strø sød.

 

Hvider og strø piskes stift, sprøjtes på kagerne

 

Iceingen fordeles på de afkølede muffins, anvend en sprøjtepose med en stjernetyl.

Med en bunsenbrænder “flamberes” det øverste af iceingen en anelse.

De færdige cup cakes  må ikke stables.

 

2 kager = 1 ting fra tilladt og tolereret listen.

IMG_1902 IMG_1906

 

 

 

Lucky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *