1

Du-kan eller kan-du?

Hej alle I dukanere..

Jeg har gennem længere tid tilladt mig, at iagttage jeres blogge og ikke mindst jeres opmuntrende feedback til hinanden. Jeg er imponerende. Alt i mens jeg har snuset rundt mellem jer har jeg ligeledes brugt en masse tid på research på denne ellers så omtalte diæt – principperne bag og hvordan den ved hjælp af 4 faser er skruet sammen til at genvinde den slanke linje. Det har fået mig til at tænke på mange ting, men mest af alt har det vækket min stærke nysgerrighed, min kritiske sans men yderst eksperimenterende sjæl.  Det her må prøves..

… fortsættes…

Psst, inden du smutter helt, så er du mere end velkommen til at følge min store blog-debu 🙂

Læses vi ved?

 

Fie Hartmann

One Comment

  1. Ja 🙂

    I forum vil du dog få større respons, for der har vi vores dagbøger og daglige gang.

    Men kom frisk med dine spørgsmål og tanker. Dukan har været rigtig godt for mig. Man kan spise sig mæt og det går hurtigt, og der er en plan for, når man er nået i mål, så man ikke tager på igen osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *