6

DUKAN AMBASADØR

Her har jeg kåret mig selv som DUKAN AMBASADØR  og hvorfor nu det ?

Jeg har i dag været på dukan kuren i 5 måneder og mit vægttab er nu på 20 kg og jeg er ærligt talt mega stolt af mig selv –

tænk at jeg har tabt så mange kilo kun ved at lægge min kost om, det er da fantastisk.

jeg var ellers meget tæt på at bede om at få fortaget en gastisk operation, for jeg havde prøvet alverdens slankekurer, nogen havde jeg tabt mig på og andre sultede jeg på, men fælles nævneren for alle var at når jeg havde nået mit mål, tja så gik der ikke mere end et par måneder før det tabte var vundet tilbage.

men med dukan er jeg mæt og jeg taber mig gennemsnitlig 1 kg om ugen <3 FANTASTISK <3

men hvorfor kalder jeg mig selv for dukan ambasadør – jo fordi jeg dagligt bliver spurgt ind til mit vægttab.

jeg bliver stoppet på min cykel på vej til job, af folk jeg møder dagligt på cykelstien og de siger jeg ser godt ud og at de har lagt mærke til min forandring.

min vennekreds spørger ind til mine nye madvaner og er intersseret i hvordan jeg gør

mine kollegare ligger ikke skjul på at jeg ser godt ud som de siger og at jeg også har ændret mig rent personligt, de siger jeg er mere glad og virker meget mere selvsikker ( det er sandt 🙂   )

min familie bakker mig op – og de er gode til at prøve at lave mad til mig til feks familiesammenkomster

mine børn på 7 og 13 syntes jeg er sej og min store datter på 13 har da også formået at løfte mig ( skøre tøs 🙂   )

min mand.. det er vel nok det bedste, skal jeg sige det pænt  -nyforelsket – men som han siger han elskede mig som stor nu skal han lære at elske min nye krop 🙂

sidst men ikke mindst så bliver jeg dagligt mødt at forældre ( jeg arbejder som pædagog på en skole ) der spørger ind til min kur og alt hvad den indenbær, jeg henviser til hjemmesiden her og fortæller gerne om hvordan det er at starte op om at holde ved og at alt selvfølgelig er svært i begyndelsen, men at man skal lære at skifte gamle vaner ud med nye. og som jeg plejer at sige, så tager det en måned at venne sig til dukan livet, men så sidder det også fast og ens rutiner bliver mere sikkere.

Jeg vil hermed udnævne jer allesammen som er dukaner til   DUKAN AMBASADØRER

Hvor er det flot – sejt – eneståendene – fantastisk og vidunderligt at vi er til, at vi kan hjælpe andre, med at hjælpe sig selv.

MERCI fordi i er til – alle som en og alle som har svaret mig herinde på bloggen og på minslankekur.dk som har lyttet til stort og småt og som har grinet med mig. TAK

 

CARPE DIEM TIL ALLE

 

 

carpe diem

6 Comments

 1. Super at høre sådan en god og positiv historie. Tillykke med det og fortsæt det gode arbejde 🙂

 2. Hejsa og tillykke med dit flotte vægttab! 🙂

  Jeg har et spørgsmål, og er i tvivl om der er hjælp at hente.

  Jeg har været igang i snart 4 uger og det går forrygende 🙂
  Men den 25/6 bliver jeg student og vi skal ud og spise. Normalt har jeg ALTID min dukan mad med selv, men det her er jo på en cafe hvor jeg ved at der ikke serveres ligefrem dukan kost. Og man bliver jo kun student en gang. Derudover skal jeg på vogntur den 28/6 hvor der er mad hvert stop og selvfølgelig sprut. Jeg drikker kun en fan om året, og det er nytårs aften, men jeg har altså lidt svært ved at skulle tage min egen mad med på en 12 timers køretur, samt holde igen med sprutten, da jeg aldrig får denne dag igen.

  Mit dilemma er at jeg er rigtig bange for at tage meget på de to dage, samt blive dårlig af maden for slet ikke at snakke om sprutten. Har du evt. nogle gode råd hertil?

  Venligste hilsner fra fortvivlede Simone

  • Hej Simone…
   Håber du får en god dag….
   Hvis du vælger noget der er mest dukanvenlig når du skal ud at spise og holder dig til light vand
   Og du spiser dukansk til de andre måltider.
   Når I skal ud at køre kan du måske ha spist godt så du er mæt og så kun nippe til det i får serveret,holde dig til grønt og måske lidt frugt hvis der er det,du kan måske ha en dukan bolle med til først på turen.Men ellers nyd dagen og forsæt din gode stil dagen efter,ta evt. 2 rp dage og vej dig først efter nogle dage.
   Håber du kan bruge det til noget…

 3. Du kan være stolt af dig selv det er flot….
  Dejligt du kan hjælpe andre.Altid dejligt at få kommentar om sit vægttab.
  Godt gået…

 4. Hej alle,

  jeg er ny her på siden (bloggen) og er på min anden dag i angrebsfasen, som er på 3 dage. Det har været en fornøjelse og starte og føle sig godt fyldt på, uden sultfornemmelse overhovedet. har bagt mit første dukanbrød til aften og kan rigtig godt lide det. glæder mig til at høre meget fra jer på siderne.

  Forresten har jeg tabt 2,7 kg på 2 dage, jeg har haft en del hævelse i kroppen, så den er bare sivet ud 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *