0

Dukan Kuren på kontoret hos dinslankekur.dk

Der er flere fra dinslankekur.dk, der har været på Dukan Kuren. Selvfølgelig har jeg selv tabt mig (Kent) med dukan kuren, som man kan læse mere om i andre indlæg her i min blog. Jeg tabte omkring 20 kg. og fik lagt min livsstil om, så min kost nu er meget anderledes og jeg dyrker meget mere motion, hvor jeg senest har løbet et maratonløb. Jeg startede i 2011, så det er ved at være et stykke tid siden og jeg holder stadig vægten nede.

Men jeg er ikke den eneste, der har forsøgt sig med Dukan. To programmører har også smidt nogle kilo. Når en stor del af dagen foregår foran computeren, så er det ikke mange kalorier man forbrænder. Størstedelen af motionen, i løbet af en arbejdsdag, foregår ved at gå frem og tilbage mellem kaffemaskinen og kontorstolen og selvom man drikker meget kaffe, så bliver det stadig ikke til mange kilometer (eller meter) i løbet af en dag. Er man ikke så kreativ med madpakken, bliver det nemt til brød med pålæg eller en sandwich fra den lokale café og måske lidt kage til kaffen. Alt i alt en opskrift på lidt ekstra på sidebenene.

For at komme af med bulen på maven, besluttede de sig for at dukan skulle hjælpe dem på vej. De startede sammen i 2014 og Rasmus tabte 13 kg. på 3 måneder og Gert tabte 15 kg. på 2 1/2 måned. Dog blev deres fase 3 ikke helt gennemført efter planen og fase 4 nåede de vist ikke til. Da de begge er livsnydere, der gerne vil have lidt specialøl og spise ude, er nogle af kiloene kommet snigende igen. Så Rasmus har nu taget 10 kg. på igen og Gert omkring 8 kg. Selvom jeg forsøger at presse dem hårdt og sende dem masser af arbejde, så giver det åbenbart ikke sved nok på panden, til at de taber sig. Begge mener dog at de sagtens kan smide dem igen, så snart de starter op på noget seriøs dukan kur. Rasmus planlægger at løbe en halvmaraton snart, så det ville jo nok hjælpe at komme af med de 10 kg. igen.

Jeg tror de begge ret godt repræsenterer, hvordan mange har det med slankekur. Man taber sig og bagefter går man lidt efter lidt tilbage til den gamle livsstil og kiloene vender lige så stille tilbage igen. Selvom man på dukan kuren har en plan for at undgå at dette sker, i form af fase 3 og 4, er der mange der springer fra efter fase 2.

Når de kommer i gang med kuren igen, skal jeg nok vende tilbage med en opdatering af hvordan det går.

Gert tog et før og efter billeder af sin mave, som man kan se her 🙂

foer-gert

efter-gert

Herunder kan man se billeder af dem, fra deres pæneste side.

rasmus

Rasmus

gert

Gert

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *