16

Efter 1 uge!!!

Jeg har netop overstået den første uge, det har været hårdt men det er det værd!

Jeg har på kun 1 uge tabt mig 2,7 kg og ca. 3 cm om maven! Motivationen er helt i top! Er igang med vekselfasen nu og jeg skal bare give den gas! Tror virkelig på denne kur! Håber dette kan motivere andre 🙂

AnjaL

Jeg er en kvinde på 20 år. Jeg har været en del igennem i mit liv, hvilket har ført til trøstespisning og dermed vægtforøgelse. Min læge har via. blodprøver fundet ud af, at jeg har højt kolesterol i forhold til min alder og må derfor ikke være overvægtig. Derudover er jeg hypermobil, så jeg skal også tage hensyn til mine led og hvor meget vægt jeg ligger på mine ankler. Det er derfor vigtigt for mig at tabe mig.

16 Comments

  • Hejsa.
   Jeg har tænkt på det længe. Dit indlæg giver motivation. Hvor er det flot. Kæmpestort tillykke 😉

 1. Hvor vildt!! vi er helt nye herinde og kun i gang med læse om kuren – det er jo helt vildt lækkert at læse det her 🙂
  Tillykke med dit flotte vægttab! 😀

  De bedste hilsner
  Anna og Jakob

 2. Hej det er da et rigtigt flot vægttab.

  Jeg har selv været igang i en uge det blev kun til 1 kg men det er vel bedre end ingen ting

 3. Har et problem, jeg kan ikke stille et spørgsmål i bloggen. Hvordan gør jeg?

  Rigtig flot vægttab.

 4. hvor meget skal du tabe? .. jeg gar været på kuren 3 dage og har intet tabt derimod næsten modsat.. jeg er ikke overvægtig men vil gerne tabe et par kg (er bestemt heller ikke underbvægtig!) men ved ikke om man kun kan tabe sig på den hvis man er overvægtig.. og hvad jeg ellers kan gøre galt..

 5. Godt gået. Ja det virker og det bliver det ved med. Vær forberedt på at der undervejs kommer små tilbageslag, men bare rolig, når vægten har stået stille et par dage, så kommer der ofte et hop. Det oplever man igen og igen og da kan man da godt tænke om det så var det, men så kommer der et hop og så eksploderer optimismen igen!

  Har selv tabt 26 kg på 4 måneder, så jeg ved det virker, mangler kun fem kg og tro mig, man får det bare så meget bedre med sig selv.

  • Fantastisk det er virkelig motivation for jeg at læse , er på 3 dagen og har tabt 4 kg , og tænker, agggg det kan da ikke blive ved… men nu læste jeg lige dit indslag og nøj hvor blir jeg glad af at læse det- kæmpe flot♡

 6. Hej. Hvor er det flot. Er netop gået i gang med kuren. Er på min anden dag. Regner med fem dage her på angreb, og håber da på at tabe nogenlunde det samme som dig.

 7. Flot 🙂
  Jeg selv startede mandag ( har klaret 2 dage nu) på 1 dag sagde vægten minus
  800g, så er spændt på hvad der sker de næste par dage.
  Hvor meget skal du tabe dig?

 8. Jeg startede i fredags og har tabt 2 kg på 3 dage. Er ikke overvægtig men har bare for meget om maven og hofter. Vil bare gerne ha min slanke krop tilbage og er meget motiveret i sær når det virker:)
  Men hvor længe skal man blive i angrebsfasen? – glæder mig til at spise grøntsager i næste fase. Kører lidt fast i kød og mælkeprodukter. Er der andre der har det ligeså?

 9. Jeg har været på kur 3 dage og har tabt 4 kg… og jeg har spist hele tiden nærmest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *