6

En kvinde med ryggrad som en lam regnorm

Ja vil mene overskriften siger det hele for mit vedkommende 🙁

Hvor i hede hulens navn er min viljestyrke blevet af her i efteråret !! Syntes virkeli ikke jeg kan komme igang igen mit tilbagefald efter min operation. Og endda med det meget kedlige resultat at jeg nu kan skrive+5 kg !!!!

Min motivation er og bliver bare lig nul og det er så pisse frustrerende at jeg hverken ved fra eller til for tiden. Samtidig med at min motivation er lig nul så driller mit knæ så gudsjammerlig meget at jeg fortryder så meget at jeg fik denne 3 operation, for at være ærlig så er mit knæ blevet væsentlig ringere end den var før operationen.
Jeg har konstant smerter i knæet, som knaser, låser og giver efter i tide og utide. Men som min kære fys siger så er det noget jeg må lære at leve med, og den dag hvor jeg ikke kan få en hverdag til at hænge sammen pga de besværligheder og smerter jeg har i knæet så får jeg i nyt knæ 🙁
Men nu er jeg så kommet til konklusionen at når det nye år går igang så starter jeg atter forfra, mit mål er så nu at jeg bare kan bibeholde vægten over jul ( hvilket ikke plejer at være det store problem for mig da jeg som regel taber mig over julen) så lidt postivt må der da vel komme ud af det.
Men kan jo selvfølgelig se tilbage på 2012 og tænke over at jeg trods alt er ca 25 kg lettere end da jeg startede i 2012 og det er og bliver jo kun positiv 🙂 Så må 2013 være året hvor jeg smider mine sidste overflødige kg og holder min vægt fast.
Nå men nu vil jeg blot slutte af med og sige at jeg vender frygtelig tilbage i 2013 og slutte af med at ønske alle jer super skønne vidunderlige helt fantastiske mennesker en rigtig dejlig jul med familie og venner i har kær. Nyd tiden med alle jeres kære og kom godt ind i 2013

Julehilsen Marianne

mariannefroik

6 Comments

 1. Hej Marianne.
  Det lyder da ikke godt med dit knæ,øv for det.
  Må sige 5 kg hvis du slet ikke har holdt det ,er vel “billigt sluppet” ?
  Men du kan være stolt af de kg du har smidt og håber du kommer stærkt tilbage i det nye år.
  Og god jul til dig…

 2. Åhh marianne håber snart du finder motivationen igen, vi ved jo du kan når den er der og det kan man jo se på alle de kilo som er væk 🙂 øv med dit knæ 🙁 det er bare så surt når tingene ikke bliver som man havde håbet på og der bare er intet man selv kan gøre for det 🙁

  Jeg står som altid klar til at heppe på dig når du igen er klar 🙂

  Rigtig godt nytår til dig og din familie 🙂 ♥

 3. Rygrad som en regnorm? er det sandt? Er du fuldstændig sikker? Hvad gør det ved dig at tænke sådan? Hvordan ville det være hvis den tanke ikke boede i dig?
  Hvis du ikke har motivationen er det måske fordi at dit job lige nu, er at komme dig over oprationen, og du gør det bedste du kan.
  God bedring og godt nytår 🙂

 4. Hej Marianne,

  Håber du kom godt ind i det nye år?? og kan finde noget energi så du kan kæmpe videre 🙂

  Jeg faldt over dit indlæg da det lignede MIG!! (skriver ellers ikke her på andres blogg)

  Blev den 6 dec. opereret for 3 gang i mit knæ og ligger herhjemme med benet oppe og må ikke støtte på det mindst 2,5 uge endnu.
  Kender til det med smerterne og til at man på grund af smerter bare mister motivationen. Det er jo ikke det nemmeste og dyrke motion med smerter. 🙁
  Jeg vil dog håbe at min 3 operation bliver vellykket og håber altså at dit bliver bedre.

  Jeg havde håbet på at jeg vil at tabe mig kunne få det bedre i mit knæ, men desværre ikke, men det positive er at det bildte jeg mig ind og ja 20 kg lettere og med håb om at knæet er blevet bedre 🙂

  Jeg ønsker for dig at det liver bedre og at 2013 bliver året for dig.. 🙂

  Heidi

 5. Hej Marianne.

  Jeg håber at du er kommet godt igennem julen og nytåret, og at der er en bedring med dig knæ.

  Du skal have ros for at have tabt dig 25 kg i 2012 det er da godt gået, og jeg er sikker på at når du kan begynde at dyrke lidt motion igen uden for store smerter,så kommer du stærkt tilbage og taber dig det sidste.

  Håber at 2013 bliver året hvor både du og jeg kommer i mål

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *