5

En synders bekendelser

Ja som overskriften sige så er det jo en synders bekendelse der her er igang.
Må ærligt tilstå at jeg tog en beslutning da manden startede på ferien hans at jeg også ville holde en lille ferie. En beslutning der nøje blev opvejet i for og imod med konsekvenserne.
Og ja hvad gik min ferie ud på så.  Jo jeg har holdt lidt ferie fra min kur.  Jeg må ærligt tilstå var kørt lidt træt i det hele og savnede at smage det dejlige frugt her om sommeren. Og sså hjælper det heller ikke på en kur at nabomanden har fyldt vores fryser med premieris( han kører i sommeren for dem og ja deres fryser er fyldt så han ville være sød ved os og fylde den).
Overvejede det kraftigt inden jeg tog denne beslutning og har også haft det godt med den, men nu er ferien slut og det er på den igen. Føler mig atter fyldt op med masser af gå på mod og viljestyrken er atter fundet frem igen.
Og har da virkelig også bare blod på tanden for at blive færdig så jeg kan smutte over i fase 3. Men  hvad har så sådan en 3 uger ferie kostede mig på kg kontoen, hvor jeg har spist og drukket mere eller mindre som jeg har villet det. Ja + 2,5 kg, så det er jo bare op på hesten igen og så fuld damp frem af. Havde ellers håbet på at jeg kunne nå de 30 inden jeg skulle under kniven men dette er ikke realistisk lige nu, men så må de bare komme senere 😀
Har været ude og invisterer i spritny mountainbike så nu skal der bare cykles for dulde gardiner.
Kan I alle sammen have en skøn uge og undskyld min tavshed men har holdt ferie fra kuren og arbejder min røv i laser mens andre har nydt deres ferie.

 

mariannefroik

5 Comments

 1. Hvis du har holdt ferie og kun taget så lidt på, så er det da dejligt. Godt at du er tilbage på rette spor ugen, så du kan være en god taber igen

 2. Nogen gange må man jo tag en beslutning som har konsekvenser,og det var så den beslutning du lige havde brug for og få fornyet energi til at komme vidrer og få smidt det sidste.
  det ska du da ikke undskylde man har da lov til ferie 😉
  God cykeltur og uge til dig.
  (Ps.håber det er en dejlig blød sadle på din nye cykel med den lassede røv du så har;) )

 3. Det var billigt sluppet. Jeg tog fem kg på af at slippe Dukan kuren i en uge, da jeg var på all inclusive-ferie

 4. Hehe nej Lucky det er sådan en smart smalt og spids sæde, så av av popo de første par gange 😉 Nu står cyklen på standby efter knæoperationen 🙁
  Men heldigvis er de ekstra kg der røg på i ferien væk, så nu satser jeg på at kunne holde vægten så længe jeg hopper rundt på krykkerne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *