7

En weekend fyldt med synd

Ja det koster saftsusme på vægten!! 2,6 kg er der røget på weekenden over, men for pokker hvor har jeg hygget mig!

Fredag da vi stod op sendte jeg min søn afsted i skole og ligeså stille fik jeg resten af familien op. Hen omkring middag tog min datter og jeg så afsted 🙂 Mod Frederikshavn, hvor Rasmus Seebach gav koncert senere på aftenen, men først var vi lige forbi Sukkerstokken og købe proviant til en lang togtur 😉

Da vi ankom i Frederikshavn fandt vi hotellet og fik os installeret på værelset, og så drog vi ellers ud for at se Frederikshavn By 🙂 Vi endte på et pizzeria og fik noget skønt mad.

Derefter gik turen tilbage på hotellet dullede vi os rigtigt op – Det var jo pigeaften med alt hvad det indebar! Koncerten var GENIAL!! Vi stod nede bagved (3000 skrigende teen-piger var lige en tand for meget for min 8 årig pige) og nød virkelig hele stemningen, skreg med på sangene (jep jeg kan ikke synge, så det lyder mere som skrig fra en stakkels kat der lider) og fik svinget måsen i dimensioner, jeg ikke er helt sikker på er sunde 😛

Efter koncerten vendte vi tilbage til hotellet, hvor en god nats søvn blev afbrudt tidligt næste morgen med en LÆKKER morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet kunne begærer – og Dukan forbyder, så endnu engang røg syndens søde smage indenbords.

Hjemme igen besluttede vi os simpelthen for at benytte weekenden til at synde og hygge med børnene, med alt det vi normalt ikke må få. Vi vidste godt at det ville koste på vægten, men var alligevel overrasket over at det alligevel havde kostet mig 2,6 kg og mere end 3 kg hos kæresten!

Men nu ved vi det til næste gang, en dag i ny og næ ved en speciel lejlighed kan gå an, men en hel weekend sætter vægttabet virkelig langt tilbage!

Så nu tager vi lige 5 PP-dage for at kickestarte kuren igen – så håber jeg at vægten er under 85 kg igen når ugen er gået 😀

Det var vist lidt herfra – ikke så meget om kuren, som om at synde denne gang, men der skal jo være plads til det hele 😀

Anette1983

7 Comments

 1. I løbet af et par dage, har I sikkert tabt en hel del af det igen, da I ophober meget vand i løbet af en syndeweekend.
  Det bedste er bare at fortsætte i cruisefasen, som I hidtil har gjort.

  Lyder som om det var en god tur 🙂

 2. Har nu været på kuren i 10 dage. 5 protein dage, hvor vægttabet løb op i 2,8 kg. Så har jeg haft 5 protein og grøntsagsdage, hvor vægttabet har været + 400 gr. Mit vægttab gik fuldstændig istå da jeg koblede grøntsager på, og her den sidste dag er min vægt øget med 400 gr. Jeg forstår det ikke, for jeg har ikke syndet overhovdet. Måske er det fordi jeg normalt spiser mange grøntsager, og aftensmaden undet denne fase ligner meget det jeg normalt får, men de rugbrød jeg plejer at få er jo byttet ud med protein og grøntsager, så det er lidt mærkeligt, har andre prøvet det samme? for med et mål der hedder 10 kg. kommer det til at tage lang tid, hvis det fortsætter på denne måde.

 3. Svar til Helle
  Jeg forstår godt din fortvivlse, men der er meget væske i de 400 g., og når du nu går igang med proteinfasen igen, taber du yderligere et par kilo. Så du får alligevel rimelig hurtigt styr på kiloerne. Din hud skal også nå at følge med.
  Ha’ tålmodighed. Det virker!

 4. Syntes også der skal være plads til syndeweekender, da det er en hård kur 😉
  Jeg har pt tabt mig 15 kg på 7 uger. Jeg synder stort set hver weekend med en bytur og alt tilbehøret.

  Men lyder til I har haft en hyggelig weekend, så er det også okay 🙂

  Og som de andre siger, så drøsler de af igen efter.

 5. Vi havde en fantastisk weekend, men jeg må jo sige nu at eftervirkningerne var større end jeg regnede med!
  Jeg har godt nok haft svært ved at komme tilbage på rette spor efter at have syndet sådan en helt weekend – men nu skal det være (det kan man læse mere om i mit seneste blogindlæg)

 6. Ihhh altså lyder bare som en helt perfekt weekend 🙂 Og ja der skal være plads til lidt synden, selvom jeg dog ikke har tyet til det endnu. Ved dog at den kommer til maj da der står på bryllup hos et godt vennepar 🙂 Men der vil jeg nok nærmere spise med måde og så vil jeg være sød ved manden og sige at jeg nok skal køre hjem så han kan drikke og så kan jeg nøjes med lidt nippen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *