3

et lille skridt ad gangen :-)

Lige i dag er det 14 dage siden jeg startede på dukan. Vægten styrtdykker ikke, men jeg har da tabt 2,5 kg. Skal jo huske at tage med at jeg begyndte at træne foran min wii, samtidig med at jeg startede dukan. Det er enormt tydeligt for mig at der sker ændringer på min krop. Mine bildæk er tydeligt blevet mindre, og det er simpelthen bare herligt. Jeg begyndte at drikke lige lidt i overkanten af kaffe, hvilket fik min angst til at blusse lidt op. Det fik mig så ud i lidt trøstespisning 🙁

Nu er kaffen lagt på hylden. The er blevet brygget, og trøstespisningen er under kontrol igen. jubiiii

Jeg har stadig ikke svært ved at skulle spise så meget kød.  Jeg lavede lasagne den anden dag, og hold da op hvor den mætter. (og smager pragtfuldt)

Til frokost har jeg nogle gange lavet en pandekage og lagt et fyld af hakket æg, rejer, chili og lidt fromage frais. Mums.

Glæder mig til at se hvad næste uges vejning fortæller 🙂

Mette

mummemor

3 Comments

  1. Flot, at du kæmper.
    Du fik lasagne – lavede du den på alternativ måde og vil du dele den opskrift – eller glemte du at droppe pastapladerne?

    • Jeg læste en opskrift et eller andet sted på en lasagne kun med kød. Havde den dog ikke lige da jeg skulle lave maden, så det blev sådan lidt med bare at putte noget sammen.
      Stegte hakket oksekød masser af chili og hvidløg. Meget lidt tomatpure og vand, salt og peber. lagde det sammen med kalkun pålæg. De store stykker man kan få af dem er gode imellem. Jeg droppede bechamelsovs, men dryssede en skefuld light ost over før den kom i ovnen. Nogle vil sikkert mene at det er lidt tørt, men jeg syntes det var enormt lækkert 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *