6

Ferieforberedelser…

Så nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Vi skal i bikini igen. Denne gang bare 13 kg lettere end i foråret. Det bliver skønt.

I år går turen igen til det sydfranske i lidt over 2 uger.  Vi kører frem og tilbage.

Allerede nu går jeg og planlægger, hvad vi kan have med af mad på turen derned.  Vi plejer at spise burgersnask ud og hjem, Men ikke i år!  I år er det børnene der må få snasket (for at tie stille på bagsædet) og vi må få Dukan mad.  Har planlagt at vi skal have lidt croissanter, frikadeller, boller og muffins samt grøntsager der kan holde sig i bilen.  Når så det hele bliver ”trist” giver vi den gas med en Cola Zero, når børnene spiser frokost og aftensmad.

Glæder mig rigtig meget til at skulle ned i de franske supermarkeder. De har jo yoghurt ´er med 0 % i alle smagsvarianter. De har de vildeste chokolader desserter med 0 %.  Deres kød i montrerne er fantastisk og alle deres skalddyr. MUMS!  Jeg ved at jeg kommer til Dukan himmelen, meget snart.

Jeg ved at jeg ikke vil synde, det har jeg allerede besluttet mig for. Vil ikke, skal ikke! Ved at hvis jeg først giver slip, så bliver jeg ved med at give slip. Og hvorfor skulle jeg? Ved at, jeg er på vej til et helt andet liv, et liv hvor jeg er slank og bikinien ryger ned i størrelsen.

Er det for sindssygt at have lyst til at tage badevægten med????

Lene

6 Comments

 1. Åhhh det lyder super lækkert 🙂 Ih hvor er i altså fornuftige og en super beslutning for ja du har ret hvis man først giver for meget slip har man tendenser til at forsætte.

  Ja der skulle jo være butikker der nede som sælger Dukan produkter så i får nok en masse lækker ting med hjem 🙂 og det gør det noget letter at leve efter kuren der nede 🙂

  Nej det er da ej, i er jo i bil så ta du den bare med 🙂

  Rigtig god ferie til jer 🙂

 2. Hej Lene
  Dejligt at være så forberedt til turen,der er mange gode “snacks” man kan lave og ha med,da vi kørte på ferie havde jeg også mad med og lidt sukkerfrit slik.Håber i får en god tur

 3. Jeg havde dukan boller med kyllingpålæg,fromage frais rørt med sød og vanilije og noget grønt så ikke så meget anderledes end det du har tænkt på 🙂 til hjem turen lavede jeg pandekager med friskost og laks og noget salat,og grønt snacks.Vi havde ikke så lang køretur som I har.

 4. Kære Lene
  Rigtig god ferie, håber virkelig det bliver bikinivejr i det franske. Det lyder også som om du er godt garderet mod fristelser i ferien 🙂 Super godt 🙂
  Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *