2

Første blog indlæg, 14 dages dukan

Hejsa
Dejligt at følge alle de inspirerende blogger herinde.
Jeg har været igang i 14 dage nu og med et resultat på -6,0.
Jeg er i vekselfasen nu og skifter med pp en dag og P+G en dag.
Er der ikke nogen der har nogle gode råd til nogle opskrifter hvis man har en sød tand?
Jeg har sådan lyst til at lave en lækker lakse eller porre tærte og tænkte om det ikke er muligt at lave en tærte, med dukanbrøds bund? Nogen der har erfaringer med det?

Vh Frikke

frikke24

2 Comments

 1. Hej Frikke og velkommen til 🙂

  Tillykke med det flotte tab du har haft til nu 🙂

  Den her kage kan jeg godt li og især de kugler man kan lave af kagen 🙂
  http://dinslankekur.dk/forum/opskrifter-group2/opskrifter-cruisefasen-forum15/chokoladekage-med-mousse-thread1576/ Kagen ka fryses så man kan evt. dele den op i potioner som man lige kan ta op til kugler når man har lyst til det søde 🙂

  Når jeg lige ha brug for lidt sødt rør jeg kanel + sød i min cheasy A 38

  Og her er en tærte http://dinslankekur.dk/skinke-log-taerte-dukan-opskrift/

  Håber det er noget du kan bruge 🙂

  Held og lykke 🙂
  Rita

  • Hej Rita

   Tak for dit svar, jeg fik lavet tærten i går aftes og den smagte dejlig.
   Men er den overhovedet tilladt i veksel fasen, som jeg er i? der er jo soft chesse i?

   Jeg kan se du er meet aktiv inde på dinslanekur.dk, hvor man kan se de forskellige indlæg over i højre side. Hvordan kommer jeg derind og skriver? Fordi herinde sker der da ikke nær så meget som derinde.

   Et andet spørgsmål, du lyder til at have godt styr på dukan 🙂 Jeg har været på dukan i knap 4 uger og tabt mig 7 kg. De første 4 i angrebsfasen der varede 1 uge. Jeg mangler stadig 7 kg før jeg vil gå over i kons. fasen.

   Da jeg startede på vekselfasen ville jeg tage en dag med proteiner og en dag med proteiner og grøntsager, altså skifte hver anden dag. Men det holder ikke helt. Jeg taber mig stadig men tror du det får konsekvenser på længere sigt?

   F.eks, i dag da skulle jeg have pp dag, men så synes jeg min laksemad så lidt kedelig ud så tog lige lidt rød snackpeber til og en tomat.

   Men det kan godt være jeg bare skal være viljestærk og sige, pp dage er det KUN kød!

   Noget andet, jeg bager dukan brød, fordi jeg simpelthen ikke kan undvære det til min frokost. er det ok at jeg tager sådan to små stykker brød hver dag til frokost og får min havreklid derigennem?

   På forhånd tak 🙂

   Vh Frikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *