6

Hader at være inaktiv

Åhhh ha det er så træls at være så inaktiv, og især efter man har fået så meget energi og overskud i hverdagen.
Men efter en knæoperation, hvor man får genskabt ny brusk så er der bare ikke rigtig nogen vej andet end at slappe af.  Nu er spørgsmålet  så bare om operationen har hjulpet så meget at jeg kan skubbe nyt knæ noget længere ud i fremtiden. Syntes at det er tidligt at man allerede i en alder af 32 år skal til at tænke i sådan nogle baner.  Men som min kære læge sagde til mig at nu hvor jeg har smidt så mange kg, og jeg har lovet ham at min komme ned på 79 og også gerne længere ned så har jeg fået skubbet det lidt længere ud i fremtiden yderligere. Men dermed ikke sagt at jeg kan undvære det nye knæ engang, for det kan jeg ikke komme udenom at jeg skal ha med tiden. Men nu må jeg krydse fingre for at det kan hjælpe.
Og så er det jo super skønt at når man nu skal være inaktiv og enten ligge i sengen eller på sofaen at der er et godt alternativt til zappningen. En kunst jeg er blevet jydsk/fynsk mester i bare så i ved det 😀 Men ihh nyder at surfe rundt på nettet og især alt med Dukan at gøre. Og læse alle de skønne dagbøger som i kære dejlige taber skriver i. Det er virkelig dejlig læsning og jeg nyder timerne jeg kan bruge foran computeren.

Så tak fordi I er med til at lette min hverdag når jeg ikke har andet jeg kan lave end at være inaktiv foran min computer 🙂

God weekend til jer alle skønne mennesker

mariannefroik

6 Comments

 1. ja det er ikke sjovt at skal forholde sig i ro hvis man her krudt i r….
  så er du ikke lige sådan at slå i zappning 😉 god bedring

 2. – og det har hun 😉
  håber knæet snart arter sig, så vi kan humpe ud på skydebanen og gi den gas! har du lokket din mand med på kuren?
  Nicolai har lige fået en insulinmåler i siden idag som han ska gå med i 6 dage.. så må vi se hvad svarene byder på, og hvor der skal sættes ind mest effektivt! so far, er han klar på at hoppe med mig på kuren! YAY!

 3. Forstår dig – og kom til at tænke på:
  Hvad med en hulahop-ring?
  Ikke en af dem vi legede med som små — men en fitness hulahopring med anion effekt.
  Kan anvendes, uden belastning af knæ og giver en god motion af mave- og rygmuskler.
  Endorfinsystemet aktiveres – og dermed din motivation til at forsætte din diæt.

  Bare en idé, der hjalp mig da jeg var gipset i 6 mdr. ved en grim knæfractur
  God bedring
  Sys

  “Enhver, der bevarer evnen til at se skønhed, bliver aldrig gammel.”
  Citat: Franz Kafka (1883-1924)

 4. Lucky, nej jeg er virkelig skarp i det der zap zap 😀 mon man kan stille op i noget mesterskab 😉 hehe
  Mange tak

 5. Hehe ja Ida du ved jo jeg har krudt i røven:P Ligesom dig hehe
  Nej nej jan er ikke med på kuren som sådan, han spiser det samme til aftensmad som mig, men ofte så får han kartofler eller lignende til 😉
  Syntes det er så sejt du er hoppet med på vognen, og tøv endelig ikke med at spørge hvis der er noget du er i tvivl om 🙂

 6. Hmmm ved ikke lige hvad det er for en du tænker på sys, kan du evt linke til en måske ?
  Ulempen ved mit knæ er jeg faktisk slet ikke må støtte på det for at brusken kan hele ordentlig op 🙁 Men den lyder da som en fremragende ide 😉
  Fytte føj det lyder ikke rart med gips i så lang tid 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *