1

Ideer til mad

Til morgenmad spiser jeg hver dag fromagefrais med havreklid, kanel og vanille. Jeg blander de to skefulde havreklid med en lille tsk. kanel og lidt vanillepulver. Og derefter blandes fromagefrais i. Det smager super godt og holder mig de fleste dage mæt indtil frokost.

Frokost eller aftensmad. Der har jeg prøvet at skære en tunsteak op i små tern, ristet dem rigtig godt på en tør pande, krydret med chillipulver. Jeg spiste dem med et spejlæg og lidt dip af fromagefrais med frisk dild. Fandt også ud at at de var alletiders som snacks kolde.

Grønstsagsdag. Den første jeg havde af dem, lavede jeg et “festmåltid”. Jeg havde lavet grøntsagsmuffins og dertil grønne asparges omviklet med kalkunbacon. MUMS det var lækkert og færdig i ovnen på under 15 min.

Ja maden behøver bestemt ikke være kedelig fordi man er på kur.

I dag har jeg “syndet” men faktisk uden dårlig samvittighed. Jeg har gået en tur på over en time, og havde fantastisk lyst til is. Jeg prøvede at købe ISIS sukkerfri/fedtfattig. En portion på 54 g. giver 57 kal. så har ikke så dårlig samvittighed som jeg måske burde ala Dukan 🙂

 

Hanne-E

One Comment

  1. Hej Hanne
    nej kedlig mad er det bestemt ikke at være på dukan,man kan jo lave næsten alt bare det er dukanvenligt 🙂
    Og isen er da bedre end du havde købt en stor vaffel is,og den smager ok fra isis…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *