5

im sexy and i know it ;) (Første mål efter 40 dage)

Hey mine tyksakkere! nu kom dagen  jeg har ventet på siden d 10/9 – Første delmål er nået!

Jeg har nu smidt de 10 kg (10,2), som var mit første mål. Jeg har gjort det på 40 dage, og der er jeg sq stolt af! vejen hertil har ikke været perfekt, der har bla. været både et par byture og et par pizzaer (af den ONDE slags!) Efter min sidste udskejelse der bød på druk og pizza, gik mit vægttab den anden vej! var ellers på -9, men denne frygtede tur, gav mig ca 1,4kg mere at kæmpe med. Derfor har de sidste 10 – 12 dage ikke været så skide motiverende, men så i morges!
Hoppede på vægten med en forventning om få 100g var afsat, men sørmer om ikk den siger -1,3, og derved belønner mig med mit første delmål!!!!
på trods af mine overspringshandlinger, er jeg nu tilbage på banen med ny selvtillid, og troen på at det her skal nok lykkedes mig!

Jeg skal i alt smide ca 40 kg, så dette er kun et lille skridt på vejen, men personligt er det en KÆMPE KÆMPE sejr, som skal nydes i fulde drag!

Derudover oplevede jeg igår for første gang, at andre kommenterede på mit vægttab.
Jeg arbejder i kantinen på et uddannelsessted i vestjylland, og igår kom en af de andre i køkkenet og skam-roste mig. Det undrede mig lidt, da hun jo ser mig dagligt, og derfor ikke kan ha fået “wow” effekten som de man ikke så ofte ser, gør.
Senere finder jeg så ud af, at aftenen forinden havde en af min mandelige kolleger, en freelance-lærer, spurgt en af de andre damer om ikke jeg havde tabt mig en hel del. Se DET er fedt! ærgeligt at han ikke selv har været og komplimentere det til mig, men uanset, så fik smilet sq da et spark opad! 🙂

Selv synes jeg ikke jeg kan se mit vægttab når jeg kigger mig i spejlet, men har fået presset røven i et par bukser, som i flere år slet ikke har været tæt på at kunne nå sammen. 8cm er der røget i taljen, så noget af tøjet sidder anderledes nu.

——-

Jeg kæmper meget med at få produceret noget luftigt brød, men har sq ikke rigtigt heldet med mig. Fik et råd om at piske hviderne stive og vende i, hvilket også blev en hel del bedre! men synes stadig at det bliver tørt helt vildt hurtigt:(

derudover står jeg og skal til fødselsdag i morgen hvor jeg står for desserten –  nogle gode dukan-opskrifter i vil anbefale?

 

//Primanocte

PrimaNocte

5 Comments

 1. Hej Primanocte

  Det er en fantastisk imponerende indsats du har leveret – dig selv!
  Rygrad – og baller – af stål!

  I øvrigt: jeg er heller ikke blevet ‘dus’ med det der dukan-brød. Syn’s faktsik det er en kende talentløst. Så hellere ‘nøjes’ med klid på min morgenmad.

  Primanocte: Go for it!

  Du kan – Jeg kan – Vi kan

 2. Tillykke med det flotte resultat 🙂

  Jeg bager DUKAN franskbrød med græsk yoghurt i stedet for skyr og A38 som der står i opskriften – nå det er færdig bagt og lidt lunt skærer jeg det i skiver, som jeg deler op i det antal jeg må få daglig – de skiver jeg ikke skal bruge samme dag og dagen efter smider jeg på frys. Om aften inden jeg går i seng tager jeg så morgendagens ration op og ligger det i køleskabet. Næste dag smager det næsten som nybagt og slet ikke tørt (jeg kan nemlig ikke fordrage tørt brød)

  Det er den første opskrift på DUKAN brød/boller som jeg har fundet rigtig lækker og kan næsten ikke holde fingerne fra det 🙂

  Måske det er en mulighed for dig 😉

  Forsat god weekend

  Ps du kan evt. lave en DUKAN is med chokolade trøfler til dessert!

  • Tak for de søde ord og dine gode råd! jeg vil tage kampen op med det – som nævt – talentløse brød 😉

  • ja, det er SÅ fedt! synes det går lidt langsomt ligenu, MEN! 10 kg er sq 20 pakker margarine, som jeg ikke skal slæbe rundt på hver dag 😀 Og det giver jo glæde, og figther-mod!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *