3

Jeg kaster håndklædet i ringen!

Som mange ved så har jeg kæmpet en del med rygradden, motivationen, fristelserne osv siden jeg i midten af marts var til Rasmus Seebach koncert med min datter… Og selvom jeg har forsøgt at kickstarte mig igang igen, så kan jeg simpelthen ikke genfinde motivationen 🙁

Til dels har vi skabene fyldt med usunde ting som frister, men derudover har jeg også hele mit liv haft et akavet forhold til mad! SOm helt ung røg jeg ud i noget der nærmede sig anoreksi (dog uden det der sindssyge usunde sind, men jeg spiste ikke og følte ingen sult, og synes bare jeg var tyk – selvom jeg var ultraslank, kan jeg jo se i dag) og efter jeg har fået et par børn og været i et voldigt ægteskab i næsten 8 år, røg jeg i den anden grøft og begyndte at overspise, trøstespise, hyggespise, spise når jeg var glad, når jeg kedet mig, ja altid! Mad blev min følgesvend, og jeg har fået skabt mig nogle rigtig trælse vaner og et yderst usundt tankemønster omkring mad.

Sidst men ikke mindst så har jeg knæskade i begge knæ, og det har været rigtig slemt her de sidste uger, og igen tyer jeg til mad! Jeg trøstespiser for det er skidesynd for mig, jeg bestiller take-out fordi jeg ikke kan overskue at skulle stå og lave mad med smerter og jeg spiser fordi jeg kan! Ikke fordi jeg nødvendigvis vil, men fordi jeg kan!! Og ofte spiser jeg til jeg får det fysisk dårligt 🙁

Om en uge skal jeg til læge med knæerne og er spændt på at se om jeg blot får beordret hvile, eller om han denne gang vil gå fuldt ind og give mig den operation der muligvis kan fjerne mine smerter (intet er sikkert, for er jeg uheldig vil en evt operation slet ikke hjæle, og endda muligvis forværre det!) Indtil jeg har været til læge har jeg besluttet mig for at droppe kuren! Jeg kan ikke holde til at skulle gå rundt med så store smerter alt imens jeg skal kæmpe mod min dårlige samvittighed over at synde og på samme tid mine syge tankemønstre. Så når lægen kigger på knæet kan vi ikke komme udenom min overvægt, og så tager jeg den simpelthen op med ham og hører om han kan banke noget motivation ind i mig – evt med en ugentlig vejning eller lign hos ham.

Jeg håber virkelig han kan få styr på mine knæ, hjælpe mig med at finde noget motivation og ikke mindst sørge for at jeg fremover kan dyrke den motion jeg vil uden at skulle tænke på konsekvenserne. Jeg har en drøm om at komme til at spille fodbold igen (det er det der har ødelagt mine knæ i første omgang)

Pyh det blev langt så respekt hvis du kom helt til bunden 😀

Anette1983

3 Comments

 1. Jeg håber du kommer tilbage, når du har fået hjælp til de ting der plager dig. Nej, vi skal ikke gå med dårlig samvittighed, og skamme os, og spise i smug. Og det er ikke din datters og din dejlige oplevelse, der har “skyld” Det var bare ikke lige nu. Jeg håber du bliver afklaret omkring dine knæ, hos din læge. Det kan være en stor fordel, at tage de store udfordringer i livet, 1 af gangen 🙂 De bedste ønsker til dig 🙂

 2. Det er bare SÅ surt, for var SÅ klar på at klare det denne gang, men må sku indrømme at jeg har gabt over for meget!

  Mine knæ er totalt ødelagt, uddannelsesmæssigt venter jeg på svar om jeg er kommet ind på videregående uddannelse og dingler egentlig bare rundt herhjemme på kontanthjælp, og er sku bange for at jeg ender med at blive deprimeret hvis ikke snart jeg kommer til at se andet end min kærestes smukke ansigt, vores hvide vægge og ungernes rod!
  Derudover er kærestens skizofreni rigtig aktiv for tiden, han har lige været inde i en periode hvor han har været virkelig deprimeret oveni. Derudover er han startet i en stemmehøringsgruppe som også har sparket noget ekstra liv i hans psykoser (og der behøver virkelig ikke komme mere liv i dem, for hold nu op der må godt snart komme noget mere lys for enden!!) og så er datteren startet i en børnegruppe (for børn der har psykiske syge forældre!) og for det ikke skal være løgn, så startede fodboldsæsonen også op, så nu står den på træning i hverdagene og kampe i weekenden.
  ooog så kæmper vi en kamp uden lige for vores samlet børneflok! Min eks gider ikke prioterer vores børn, og kæresten vil virkelig gerne hans børn men hans sygdom sætter en stopper for fast samvær, og så længe han ikke kan love fast og stabilt samvær har mødrene til hans børn sat en stopper for alt hvad der hedder samvær og forsøger egentlig bare at skubbe ham helt ud af børnenes liv!

  Jeg synes sku der er nok at se til, og ville egentlig bare gerne at kuren bare kunne være så skide nem, som den jo egentlig burde være, men alt det der fylder i mit liv, skubber til mine tidligere spiseforstyrrende tanker og så ryger det hele bare direkte ud til højre, og alt det jeg ikke må spise direkte ned i maven i rekordfart!

  ARGH!!! Jeg magter sku ikke mere lige nu!! Satser virkelig på lægen har et eller andet totalt vidundermiddel!! Jeg trænger til lidt modgang og noget der ikke kræver den store indsats fra min side, men som bare kører derudaf af sig selv!!

 3. Åhhh er da ked af at høre du har det sådan men kan godt forstå med alle de ting du har i hverdagen, håber i alle i familien hurtigt kommer ovenpå igen.

  Ja lad os håbe lægen kan hjælpe dig både med dine knæ osv.

  Håber alt det bedste for jer kæmpe knus her fra… Pas nu godt på dig selv 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *