7

Kage der dufter lidt af jul…

Blød pebernøddekage

3æg

1-1½ spsk. Strø sød

½ tsk.vaniljepulver

1 spsk. skyr

50g maizenastivelse

50g perfect fit

50g skummetmælkspulver

2tsk. Bagepulver

1/3 tsk. Kanel

1/3 tsk. Kardemomme

1/3 tsk.st. ingefær

¼  tsk.hvis peber

 

Æg,vaniljepulver og sød piskes luftigt, 5-10 min.

Skyr  piskes i

Bland maizenastivelse  perfect fit, bagepulver sammen.

Piskes i æggemassen lidt efter lidt.

Dejen fordeles i 10 silikone forme(mine er hjerteformet) evt. lige tørret med lidt olie

og bages ved 180 grader i ca. 11-12min.

 

Kan evt. drysses med lidt perfect  strø

 

2 kager = 1 ting fra tilladt og tolereret listen.

IMG_1909 IMG_1910

Lucky

7 Comments

 1. Super lækre – måske lidt tørre (altså det er jo bare i forhold til gulerodskagerne), men det klarede jeg ved at lave frosting godt med kanel og lagde det ovenpå 😀

  så de skal bages – i fryseren – så de er klar til julemåneden 😛

 2. Hej ! Syntes det lyder som en lækker opskrift, men forstår ikke helt hvorfor der både skal strø-sød og perfect fit i ? Er det ikke sukkererstatning begge dele? Jeg bruger stevia-sødemiddel i pulver form så jeg er lidt i tvivl om opskriften- men den skal helt sikkert have et skud for det ser dejligt ud :-). Vh Eva som er i fase 2, og har tabt 16 kg- juhuuu 🙂 🙂

 3. Hej…
  Flot vægttab 🙂
  Jeg pisker altid æg med strø sød,måske man godt kan undlade det.
  perfect fit er også erstatning for fedtstof.
  Jeg ved ikke lige hvor meget stivia du skal bruge.
  vh. Lone

  • Hej Lone

   Tak for svaret, er blevet meget klogere nu :-). Havde ikke lige sat mig ind i isis produkter :-). Jeg bruger stevia i pulverform til dukanboller, på skyr m.m. En skefuld sukker= en skefuld stevia.
   Vh Eva

 4. For f…… De er gode. Det redder min julemåned som jeg godt lige knibe mærke var en smule svært. Der er jo fristelser, dufte, og alt muligt som kan være svært at holde fingrene fra. Så tak Lone jeg vil glæde mig til imorgen for jeg har spist min ration for idag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *