4

Knæoperation igen igen !!

Ja som mange nok ved døjer jeg jo pænt meget med et knæ efter en arbejdsulykke for nogen år tilbage. Har været igennem en gang mr scanning for har ikke følt at mit knæ er i orden på nogen måde.
Min læge mente bare jeg var hypokonder og kunne starte med at smide nogle kg. Men nu har scanningen vist at der er noget galt, men hvad tør min læge ikke udtale sig om, så det hedder under kniven igen.
På en måde er jeg glad for det for så var jeg jo ikke pjattet på nogen måde, men på den anden side er jeg skisme også så bange for at det vil sætte mig voldsomt tilbage at jeg skal til at være inaktiv igen og humpe rundt på krykker.
Havde jo en drøm at jeg skulle ha smidt 40 kg inden 2013, men lige nu kan jeg ikke lige se at det bliver så nemt igen 🙁
Skal opereres d 18 August og skal derefter forvente at jeg er sygemeldt i ca2 mdr måske mere.
Nu har jeg ca smidt 23 kg og tror jeg vil love mig selv at jeg inden jeg skal under kniven så skal jeg ha smidt 30 kg… Puha håper det lykkedes.

mariannefroik

4 Comments

 1. Øv øv for et dumt knæ 🙁 men godt de forhåbenlig kan gøre noget ved det 🙂

  Jeg er nu sikker på du godt kan tabe dig selv og det kommer til at knibe med at få rørt dig, det går måske lidt langsomer men har set flere som slet ikke dyrker noget motion og de taber sig 🙂

  Krydser finger for du når de 30kg før du skal under kniven, er sikker på det nok skal lykkes for dig, du er jo en sej kvinde 🙂 og er også ret sikker på du nok skal nå 40 kg før 2013 hvis du ellers følger kuren ang. maden 🙂

  Held og lykke med det hele 🙂

 2. Ja det er da at håbe at der kan gøres noget ved knæet og ikke mindst at det holder denne gang.
  Ja jeg er også helt sikker på jeg skal nok nå de 30 kg, har jo hele 2 måneder til det 😀 Så mon ikke det skulle kunne lade sig gøre 😉

 3. Hej Marianne!
  Æv, sikke noget! Kan alt for godt følge dig… Døjer selv med benet – dog slet ikke så alvorligt som dit, men nok til at være sat ud af spillet ca tre måneder! Og det kan altså mærkes at man ikke er aktiv på samme måde! Desværre!
  Men du har sandelig nået et fantastisk resultat allerede… Så du når garanteret slut uanset hvad – og så tager det måske lidt længere tid – men det skal nok gå. Det er jeg sikker på!
  Kram herfra.
  Tina 🙂

 4. Hej Tina 🙂
  Ja det er og bliver noget lort når vi har problemer med bentøjet 🙁 Ja jeg håber at jeg hurtigt kommer tilbage igen efter operationen. Er lidt spændt på hvor længe jeg denne gang skal være bundet til sengen 🙁 Sidste gang måtte jeg kun forlade sengen for at toiletbesøg eller bad de 4 første uger 🙁
  Og tak for de søde og rosende ord 🙂
  Kram Marianne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *