7

Kniber mig selv i armen

Og det gør jeg faktisk op til flere gange på en uge der går. For kan da ikke forstå at det er mig jeg ser mig selv i spejlet når jeg kigger der om morgen.  Jo kan da godt se på mine øjne det stadig er mig. Men mine dobbelthager er væk, jeg har opdaget jeg har kindben, min ansigt er blevet mere markeret og ikke rundt mere. Det er slet ikke til at forstå at det er mig,  men det er jo mig 🙂 Bare et andet og meget bedre mig. Må nok tilstå at da jeg for snart 6 mdr siden begyndte på dukan kuren, tænkte ved mig selv ja ja Marianne en lille mdr så er det nok ikke noget mere for dig det her, og ja ja kan jeg da bare tabe et par kg så er jeg da glad. Men nu sidder jeg her knap 6 mdr siden og nærmer mig med hastige skridt de 30 kg !! Det er jo helt vildt og slet ikke til at forstå at der kan ske så meget med på sølle 6 mdr.
Men for mig er det heller ikke blevet den slankekur jeg havde frygtet, nej det er belvet en livstilsændring i mit liv, en livstilsændring jeg nyder hver evig eneste dag. For med denne ændring i min kost har jo gjort at jeg i dag kan købe tøj samme sted som alle andre kan, jeg har fået mere overskud og ikke mindst energi i min hverdag. Og sidegevinsten er da helt klart alle de pæne ord man kan få fra folk man kender 🙂
Takker mig selv så mange gange at jeg endelig er faldet over denne fantastiske livstilsændring.
Nå det var lidt tanker fra mig på en regnfuld og overskyet søndag

mariannefroik

7 Comments

 1. Hej Marianne 🙂

  Ja det sammen her, det er jo bare så vildt en forskel, man kan jo se det på dine billeder 🙂
  Ja lige pludselig kan man godt stå længe foran spejlet hvor man før undgik dem 🙂 Min mand syntes godt nok også jeg bruger lang tid foran spejlet nu hehe 🙂

  For mig er det helt klart også en livstilsændring, skal ALDRIG tilbage til den gamle livstil.

  Knus

 2. Du har simpelthen sådan et flot vægttab. Jeg glæder mig til at jeg kan skrive sådan en blog.
  Rigtig god søndag

 3. Hej Marianne
  Sikke en fin blog du skriver, og endnu vigtigere: sikke et flot vægttab du har opnået indtil nu. Flot at du har klaret så mange kilo på et halvt år. Ja, og så kan jeg godt følge dig i, at en bøf med spejlæg smager godt, og den mætter også godt. Jeg savner bare lidt ketchup, tror du man må spise det, hvis man vælger den sukkerfri? Nu hvor jeg er i fase 2, kan jeg dog altid riste et par tomatbåde, det er jo rigtig lækkert.
  Fortsat god kamp 🙂
  Knus

 4. Du er SÅ SEJ!!! Det er bare så flot – så flot at du hænger i 🙂 Stort tillykke med det foreløbige vægttab!!! 🙂

 5. Hej Mariane
  Dejligt indlæg du har skrevet,flot vægttab (har jeg vist sagt før 😉 )
  Og så på et ½ år,ja det er utroligt , godt du holdte det
  Jeg kan da selv genkende de tanker du har om kan det nu også passe at det er en selv man ser.
  Jeg kan da nogen gange tænke når jeg er i Loop og træne at der mangler noget,ja så er det jo min mave der er svundet ind så den ikke er så meget i vejen mere 😉
  Kærligst
  Lucky

 6. Hej Marianne
  Det er rigtigtndejligt at læse hvor godt det går dig. Jeg er startet for 8 dage siden og er kommet godt fra start med en vægt tab 3 kilo indtil nu, vil gerne tabe 15 kg.

  Hilsen
  Bodil

 7. Hej alle sammen
  Tusind tak for alle jeres dejlige respons på alle min blogs 🙂
  Det er så skønt at vide at man bliver læst. INdrømmer ærlligt at lige pt er tiden noget stram i det for mit vedkommende og kæmper lidt med at få hverdagene til at løbe nogenlunde nemt. Men ikke altid nemt når man har skiftende arbejdstider på en uge. Men ja så bliver I jo desværrre lidt forsømt herinde.
  Men ja ihh hvor er det skønt at jeg nu med kraftige og yderst hastige skridt nærmer mig de -30 kg. Det er slet ikke til at forstå og havde da helt ærligt ikke selv regnet med at jeg ville gå ud af 2012 som en lidt ligther udgave end da jeg kom ind i 2012.
  Og endnu er det så skønt at ens hud følger med ens vægttab, var faktisk noget jeg havde frygtet rigtig meget om jeg ville døje med løs hud her der og alle vegne. Har dog stadig noget at gøre ved mine “mormor arme” men mon ikke det kommer når jeg skal til at hoppe rundt på krykker i 4-12 uger her i august 🙁
  Nå en lille hilsen fra mig blev der til på en lidt overskyet og blæsende torsdag i det danske sommervejr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *