0

Madplan til dukan kuren

Madplaner til slankekur

Madplaner til dukan kuren kan nu findes på vores side. Det er nødvendigt at være logget ind, før man kan få adgang til madplanerne. Der er også madplaner til LCHF (er på vej), så hvis man skifter til LCHF-kuren via sin bruger/profil, så får man planer for den kur. Man kan også lave sine egne madplaner.

Her kommer en lille vejledning til hvordan man bruger de eksisterende madplaner, redigerer dem og laver nye madplaner.

Brug en eksisterende madplan til din kur

I menuen gå ind under Dukan kuren eller LCHF kuren og i drop down menuen klik på Dukan Madplaner eller LCHF Madplaner. Du kommer nu frem til en side med forslag til madplaner, hvor du kan klikke på links til de eksisterende madplaner. Ved at klikke på et link, får du vist madplanen.

 

 

 

 

 

 

Hvis du ønsker at benytte den, skal du klikke på Kopier Madplan, for at sætte den ind i din egen ugeplan. Her vælger du hvilken uge du ønsker at tilføje den til.

 

 

 

 

 

Gem madplan og kopier til andre uger

Madplanen er nu tilføjet til din egen madplan. Det er nu muligt at lave ændringer i planen hvis man ønsker. Man kan også kopiere planen til andre uger, ved at bruge kopier-knappen øverst.

 

 

 

 

Hvis man klikker på Gem-knappen, så gemmer man planen på sin profil, så andre kan hente den til deres madplaner. Hvis man gerne vil gøre opmærksom på at man har lavet en madplan, kan man lave et opslag på forum.

 

 

 

 

Redigerer i eksisterende madplan

Ønsker man at redigere i madplanen, kan man klikke på en opskrift eller på +tegnet, som kommer frem, når man holder musen over et tomt felt.

 

 

 

 

 

 

 

Klikker man på en opskrift, er det muligt at se eller slette opskriften eller man kan tilføje en kommentar.

 

 

 

 

 

 

 

Klikker man på +tegnet kan man tilføje en opskrift fra opskriftsektionen eller man kan tilføje sin egen opskrift.

 

 

 

 

Hvis man vil tilføje en opskrift fra opskriftsektionen, kommer der et filter frem hvor det er muligt at vælge hvilken type opskrift og hvilken fase man ønsker og man kan søge efter en bestemt opskrift. Vær opmærksom på at der kun kommer søgeresultater frem, som passer til de filtre man har valgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil man tilføje sin egen opskrift, skal man som minimum udfylde titel og man kan udfylde beskrivelse, fremgangsmåde og skrive en kommentar til opskriften.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når man er færdig med madplanen kan man gemme den på sin profil, så andre også kan bruge den. Det bliver automatisk gemt i madplanen for den uge man har lavet den.

Lav egen madplan til slankekur fra bunden

Ønsker man at lave sin egen madplan fra bunden, kan det gøres ved at klikke på Lav Madplan under Dukan Kuren eller LCHF Kuren i menuen. Her gør man som er beskrevet ovenfor, hvor man tilføjer opskrifter fra opskriftsektionen eller egne opskrifter. Kommentarer er synlige når man ser hele madplanen, så man kan skrive kommentarer til fx hvor meget man skal spise/lave af en opskrift.

Indkøbsliste til madplan

Indkøbslisten genereres automatisk ud fra de opskrifter der tilføjes fra dinslankekur.dk, ved at klikke på knappen Se Indkøbsliste For Ugen. Den generes for den uge, som man har valgt. Altså hvis man har uge 18 på sin skærm, så er det den uge der laves indkøbsliste for.

Der er flere ting man skal være opmærksom på her. Ingredienser er angivet med forskellige mængdeangivelser i opskrifterne, så derfor vil flere ingredienser fremgå flere gange på indkøbslisten. Det er kun hvis de har samme mængdeangivelse at de summeres. Så der kan godt stå fx peber 1 tsk., peber 10 knivspids og peber 2 gram på indkøbslisten. Eller som for eksempel på nedenstående billede, hvor der står basilikum to gange. Her kan man så slette begge steder der står basilikum og selv tilføje fx 1 bøtte basilikum.

 

 

 

 

 

Ingredienser fra opskrifter man selv tilføjer, bliver ikke tilføjet til indkøbslisten automatisk, så dem skal man tilføje manuelt. Man kan slette og tilføje ingredienser på indkøbslisten. Nederst vises hvilke opskrifter ingredienserne ikke er medtaget fra.

 

 

 

 

 

 

 

Vi håber I kan bruge det og får lavet nogle gode madplaner. Husk at dele dem med andre.

Der vil løbende blive tilføjet flere madplaner.

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *