2

Mere the, tak

Velkommen i mit lille hjørne

Så er det tid til en opdatering herfra:

Jeg har været i gang med Dukan siden den 25. februar, ja faktisk bliver jeg helt forbavset, når jeg ser datoen på skrift her, for det føles på nogle områder slet ikke, som om det faktisk er mere end 1 måned, siden jeg startede….. haha og til andre tider, som om jeg har været igang i flere måneder.

Jeg havde en forrygende start med – 6,5 kg efter mine 10 dage i angrebsfasen. Der gik et par dage mere og vægten viste – 8 kg …. og så røg jeg ind i en ordentlig omgang influenza, hvor jeg stort set intet spiste. Det satte en grundig stopper for vægttabet 🙁 ja faktisk røg der lynhurtigt 2,5 kg på, selvom jeg stadig fulgte kuren, og efterfølgende yderligere 2 kg på og vandmængden i min krop steg…… dybt frustrerende!

Som jeg skrev i den tidligere blog, købte jeg vanddrivende the, som jeg har drukket en liter af hver aften….. og endelig er der gang i vægttabet igen….. 4 kg på tre dage (meget af det vand, tror jeg)

Nu er det jo kun en trossag indtil videre…. men gyldenristhe og padderokthe smager faktisk rigtigt godt, så det drikker jeg hver aften – og så kaffe for nemheds skyld på jobbet.

 

LilySlim Weight charts

Mette1966

2 Comments

  1. Hej Mette
    🙂 ja tro kan jo flytte bjerge,blander du dem ? eller drikker du dem hver for sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *