5

Motivation & chokoladetrøfler !

Jeg har lige lavet chokolade trøfler, da jeg synes jeg havde en lille krise periode.
Nu sidder jeg og kigger på før og efter billeder og gud hvor er det bare motiverende, og hvor har folk bare gjort et pisse godt og flot stykke arbejde, og jeg kan ikke lade være med at glæde mig, til jeg selv kan se den forskel på egen krop!
Men ang. de chokolade trøfler så er de altså bare super gode, og reder en hver trang til sødesager, læks, læks, læks.
Jeg har ikke været på vægten i en stykke tid, men indtil videre er mit vægttab på 2 kg. hvilket vil sige at jeg vejede 69 kg sidst jeg var på vægte, den kalder igen mandag også håber jeg at den skriver 68 kg!

God vind til jer alle !!!!!

MichelleJensen

5 Comments

 1. Det er godt man kan finde noget når man har lyst til noget sødt,jeg har lavet isterninger af light saftevand det har hjulpet mig nogen gange.
  Håber du når de 68 kg til mandag.

  • De ligger faktisk her på siden under opskrifter og vekslefasen -desserter (:
   Jeg kan ikke huske hvem der har lagt den ind, men der er en der hedder chokoladetrøffler, den virker ikke også er den en der hedder chokolade trøfler altså med et mellemrum, og der har du den!!! lækker og nem at lave, jeg har nu prøvet med at komme dem i frysere hvilket også er lækkert (:

 2. Jeg forsøgte at lave disse chokoladetrøfler her den anden dag, men måtte desværre smide “dejen” ud, da den simpelthen var alt for tynd? Jeg har brugt de nøjagtige angivne forhold, så forstår ikke hvad der kan være gået galt? – Efter langtid i køleskabet var de stadig helt umuligt at rulle.. Har du en ide til hvad der kan være gået galt fordi vil super gerne have dem lavet? (smagte på dejen, og den var fantastisk, så vil så gerne prøve igen 😉 Ps. hvilken kakao bruger du??

  – Josefine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *