10

Når 3 cifre bludselig bliver til 2 cifre

Hold da op havde ikke troet at den dag nogensinde ville komme igen. Og for at være helt ærligt så kan jeg vitterlig ikke huske hvliket årstal ( eller er det ligefrem årti) hvor jeg har vejet under 100 kg.
Nu har jeg jo været på denne super skønne fantastiske livstilsændring i snart 3 mdr. For mig er det gået fra at være en kur til simplethen en livstilsændring. Jeg savner overhovedet ikke alt det jeg spiste før, ej det er nok ikke helt korrekt, jeg savner mit glas rødvin om lørdagen til den gode bøf vi plejer at få. Men ok den kan jeg jo altid få lov til at nyde igen, når jeg har smidt mine kg som jeg nu engang vil af med.

Nå men jeg startede ud med en kampvægt på 117,5 kg( ja i er så de eneste der kender vægten, ingen i familie eller venner gør det), yaaak får da helt lede ved at bare skrive tallet 🙁 Men ak ja der er jo røget nogle kilo i svinget må jeg nok tilstå og ihhhh altså jeg bare nyder det 🙂
Jeg har fået en helt fantastisk selvtillid, en selvtillid jeg ikke troet var muligt at jeg kunne besidde.
Men hold da op hvor var følelsen stor og virkelig til at tage på da jeg for 2 uger siden kunne konstatere at min vægt nu kun behøvede 2 cifre for at fortælle mig hvad min vægt var 🙂
Det er virkelig dejligt at kunne se både på vægten, men sørme også på tøjet at der ryger kilo af kroppen.

mariannefroik

10 Comments

 1. Hej Marianne
  Det er flot vægttab,og ja der er ikke noget bedre end at se tallene forandre sig på vægten og at man nu er i en tie´r mindre (eller havd man nu siger 😉 )

 2. Super dejligt at høre det køre så godt for dig 🙂 Ja det er vildt dejligt når vægten kun skal vise 2 tal, du kan virkelig være stolt af dig selv 🙂
  Vi skal nok lade være at fortælle nogle om din vægt før 😉 og dejligt du deler din hemmelighed med os for så kan dem som er i sammen vægtklasse se at det kan lade sig gøre at gøre noget ved det 🙂
  Ohh jaa, tøjet. det er der man først selv er klar over der er sku blevet mindre af en, sikke en følelse 🙂

 3. Jeg bliver bare SÅ glad 🙂 Bare det, du “tør” skrive vægten er jo kæmpe stort. Når du når i mål, kommer jeg med en rigtig god flaske rødvin, du og din mand kan fejre det med . Du har været min støtte gennem hele mit forløb, og det sætter jeg enormt stor pris på. Du har været min inspiration, vilje, ven, “fortrolige” mine grin og meget mere.
  p.s Hængerøvs bukser klæder dig 😉

 4. Jeg startede også med tre cifre (111), da jeg begyndte den sidste dag i oktober, og mit første store delmål var at kunne komme ned på to cifre inden årets udgang. Dvs smide 11 kilo i november og december. Og da jeg den 23. december nåede målet var jeg også vildt glad 🙂
  Og selvom jeg spiste almindelig julemad, så var vægten stadig tocifret den 1. januar – og det var bare SÅ dejligt 🙂

  Og når man så når de næste, ja så er det pludseligt muligt at vide, at man godt kan nå målet 🙂

  Og du ved garanteret også, at du ALDRIG ser tre cifre på din vægt mere…. Og at købe nyt tøj forde det gamle er for stort, ja det er et luksusproblem 🙂

  Held og lykke med din videre færd.

 5. Hej Marianne,

  Det er altså mega modigt af dig! Jeg tør bare ikke lave den lilyslim, for jeg tror ikke jeg kan bære at se på den hver dag.

  Men med tal som dine, skal du se på dem med stolthed, for du har altså gjort det fantastisk! Håber jeg bliver modig nok til at indrømme mine tal senere!

 6. Først og fremmest tusind tusind tak for den fantastiske opbakning man altid ved man kan finde herinde. Jeg var aldrig nogensinde kommet så langt, ej nok hellere ikke igang hvis jeg ikke havde haft den super skønne side som Kent med rette kan være stolt af han har fået stablet på benene.
  Det har også krævet stor viljestyrke at sætte tal på min vægt i et “offentlig” rum, men med en super god opbakning har jeg turdet og nu er jeg stolt over at jeg er kommet så langt som jeg er, og kan med god samvitighed sige at jeg næsten er halvvejs. Jeg er mega flov og pinlig berørt at jeg har ladet min vægt komme så langt op inden jeg har taget mig sammen og sagt nu er det altså nok. Og en ting er sikkert og vist jeg kommer aldrig nogensinde mere i hele mit liv på 3 cifre igen !!
  Og Gabbi: Jeg turde heller ikke til at starte med, jeg var flov og pinligt berørt over min vægt, men jeg har valgt at se sådan på det at vi er alle i samme båd herinde og der er ingen der dømmer os eller ser ned på os pga vores vægt. Så jeg tror også at du med tiden vil komme frem med en lillyslim.
  Og Berith: Kan virkelig kun sige ilm til dig også skønne. Hvor du har følt at jeg har været din inspiration, vilje, ven, fortolige mm har jeg haft det akkurat på samme måde med dig. Du er der altid til at løfte humøret hos os når vi er nede eller blot trænger til et “krammer” Tak fordi du er som du er. Og glæder mig til vinen 😉 Den må vi tage sammen en dag 🙂

 7. Jeg vil blot sige stort tillykke med vægttabet – det er rigtig flot!! (:
  Kan forstille at det må være en magisk grænse når man rammer de 2 cifre!

 8. Tak skal du have Camilla 🙂
  Ja det er helt klart en magisk grænse 🙂 Og nu´glæder jeg mig så til at den siger 8 foran 😉

 9. Du er en fantastisk inspiration, Marianne, Helt klart din skyld, at vi her i hjemmet er kommet godt igang og snart runder de 10 kg.
  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *