1

Når fastfood får en anden betydning

Ja tror nok vi alle sammen her inde er bekendt med det begreb der hedder fastfood 😉  Og må da nok ærligt tilstå at i vores familie har vi nok altid være gode til lige at nappe den nemme og hurtige løsning i vores meget travle hverdag. Det har jo altid lige været så nemt lige at ringe til pizzamanden og bestille 2 nr 15 og så få at vide 10 miuntter så jeg komme med pizza til dig 🙂 Hehe

Men nu har fastfood fået en helt anden mening herhjemme efter dukan er kommet ind i mit liv. Hverdagen er stadig travl og fuld af forskellige gøremål på den ene eller anden måde. Men når vi begge to kommer sent hjem fra arbejde, stalden eller en eller anden fritidsaktivitet så napper vi ikke længere røret og ringer til den lokale pizzamand. Nej så bikser man noget hurtigt sammen så man kan slappe af resten af aften.

Vores favorit er og bliver en hakkebøf med spejlæg 😀 Og ja manden gider heller ikke mere “hans” fastfood mere, så når han skal ha noget hurtigt så siger han skal vi ikke ha din fastfood 🙂 Hehe.
En anden ret som også er ved at være en god favorit er de dejlige nuggets, mums altså jeg elsker dem bare 🙂

Jeg kan helt klart bedre lide min nye fastfood frem for min gamle fastfood 😉

God uge derude 🙂

mariannefroik

One Comment

  1. Dejligt når man opdager at det samme begreb kan betyde to ting,går helt klart også ind for det fastfood man selv laver,når jeg skal lave noget hurtigt så bliver det tit en omelet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *