2

Når selvtilliden kommer tilbage

Ja som nok så mange har fundet ud af så har jeg jo efterhånden fået smidt de første 20 kg af min overvægt. Og ih altså skulle jo ha været gået i gang før med denne fantastiske kur 🙂 Men som så mange andre siger det så har jeg nok ikke været klar før nu, og det passer jo alligevel når jeg sådan tænker mig om. Jeg har ikke følt mig klar før d 9 Januar, hvilket var dagen jeg startede på denne livstilsændring, en livstilsændring jeg virkelig nyder til fulde.

Men som nok så mange andre har vi jo alle sammen oplevet hvordan vores selvtillid vokser i takt med at kiloerne rasler af vores kroppe. Og ja inden vi får set os om så er det jo os der ligger på stranden smækker lækker i bikini 😉 Ahh ved ikke lige helt om jeg bliver helt bikiniklar i år men jeg vil da skisme gøre mit til at jeg kan gøre det 🙂 Så skal vi jo selvfølgelig lige have det gode vejr frem på himmlen 😀 Men det må være op til ham deroppe 😉
Nå men min selvtillid er bare vokset helt vildt her på det sidste, og især nu hvor jeg med god samvittighed kan sige jeg er halvvejs. Ihh det er altså en kanon følelse at man kan sige det sådan.  Men som ens selvtillid vokser så føler jeg også at ens mere feminine side kommer frem og til udtryk.
Jeg elsker højhælede sko, støvler stilletter you name it bare der er højde på. Men har bare ikke kunnet holde til at gå med dem pga vægten gjorde at mine fødder blev så hulens ømme og hævede for et godt ord, men nu har jeg endelig fundet dem frem fra gemmerne og ja det er faktisk det eneste jeg nu tuller rundt i:) Utroligt hvad 20 kg kan gøre ved ens fødder 🙁 Virkelig skræmmende.

mariannefroik

2 Comments

 1. Hej Marianne
  Flot du er nået 20kg,og ja det betyder meget for ens selvtillid,men ikke mindst også for ens velbefindene,jeg har også tabt over 20kg nu,jeg tænker da nogen gange når jeg på mit job står med to spand med hver 10kg tænk hvad dine ben har slæbt! på det er jo helt vildt.
  Held og lykke med de næste 20 🙂

 2. Hej Lucky
  Tusind tak og ilm 😉
  Ja det er skisme skræmmende hvad vores stakkels ben har været udsat for med vores overvægt !
  Jeps jeg tager helt sikkert 20 kg mere 😀 Så håper jeg at jeg kan holde der 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *