8

Nedtur

Ja som overskriften siger har jeg haft en lille nedtur ang. mit vægttab. Jeg syntes jeg har gjort alt det rigtige men vægten ville bare ikke røre sig, har virkelig måtte sige til mig selv flere gange at det nok skal komme igang igen for ikke at stoppe denne kur og sige til mig selv jeg jo skulle være glad for det jeg havde tabt og ikke ville ta det på igen. Jeg startede et løbeprogram for 14 dage siden og har nu givet det skylden hehe… er stoppede med at løbe og er så gået tilbage til min crosstrainer, wii og dukan øvelserne. Planen er så at starte med at løbe når jeg har nåede mit vægttab for kunne faktisk god li det.

Jeg vejede mig ,skrev ned alt jeg spiste og hvad jeg lavede hver dag for at se om jeg kunne finde ud af hvad oversagen til at min vægt stod stille men den eneste nye var at jeg løb.

Er glad for jeg ikke gav op, vil jo rigtig gerne af med de sidste kilo 🙂

Ønkser jer alle en rigtigt god påske 🙂

Rita

8 Comments

 1. Kære Rita

  Åh ja…. når vægten står stille (eller går op) er det bare slet ikke så sjovt.

  Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om vægtstilstanden og din opstart med løbet måske bare viser, at din krop lige måtte omstille sig? Jeg er jo bestemt ikke motionsekspert, men alle steder, jeg har læst viser, at løbetræning er en af de allermest “kalorie-spisende” motionsformer og når du kunne lide at løbe, skal det måske ha en chance?

  Jeg håber på at få gang i løberiet snarest…. skal liige af med lidt flere kg, inden det er tid (har en fod, der ikke er så vild med gang/løb efter et fald ned ad en trappe).

  Jeg vil vente spændt på at høre, når du går igang igen….. i håbet om, at du deler gode tips og idéer om løberiet 🙂

  Rigtig god Påske til dig også 🙂

  • Hej Mette

   Ja jeg kan godt selv forstille mig at min krop lige skulle omstille sig for jeg har aldrig løbet før, jo da jeg var barn 😉 hehe… meeen tålmodighed er bare ikke min stærke side, vil bare gerne se resultat på vægten 🙂 Ja men det får helt sikkert en chance igen men nu venter jeg lige og ser om der sker lidt mere når jeg gå tilbage til den motion jeg lavede før.

   Jeg fik et løbeprogram af svebeulle som er inde på forumet, et for helt nybegynder som jeg jo er 🙂 og tror at det er et godt et(nåede de første 2 uger ud af 12)

   Skal nok skrive når jeg starter igen 🙂
   Hygge til dig 🙂

 2. Hej Rita.
  det er da en skam at opgive at løbe når du er glad for det,jeg har/haft en lang periode hvor vægten ikke rørte sig ud af flækken,jeg tror man skal gi det tid så sker der noget igen,selvom det er sejt at komme igennem.

  • Hej Lucky

   Ja men har heller ikke helt opgivet det men venter bare lidt 🙂
   ja du har ret men det er sværet når man se at mange taber sig og man syntes man gør alt rigtigt og der så ikke sker noget. Ja men har heller ikke givet op, tror på at det nok skal lykkes meeen man skal lige give sig selv et spark i bagen. Er jo rigtig glad for de kilo der er væk men vil jo også gerne af med resten 🙂

   Hvor lang var din periode hvor det ik rigtig skete noget ? og lavede du så noget om i din hverdag for at få gang i det igen ?

   Hygge til dig 🙂

   • Den ene gang var 14 dage så har jeg haft en gang på næsten 3 uger,og jeg har ikke lavet noget om i min hverdag.

    • Ok, ja hold da op det var også længe, så er jeg ik helt alene 😉 godt der kom gang i det igen 🙂

 3. Kan du ikke dele det løbe program på facebook gruppen. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at starte op, har ikke løbet i 25 år tror jeg. Så et begynder program ville da være værd at prøve.

  • Så er det lagt ind på facebook gruppen, lidt utydeligt men håber du kan se det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *