6

Nu som the-drikker

Velkommen i mit lille hjørne

Det har været en travl uge, men menuerne kører heldigvis nogenlunde på rygraden nu, så det er rigtigt dejligt.

Efter mit lille set-back i søndags, hvor både målebånd og vægt viste en vægt-øgning, har jeg holdt mig fra badevægten. Jeg synes dog at kunne mærke på mit tøj, at denne uges vægttabt ikke vil være noget at tale om. Onsdag var en underlig dag, hvor jeg kunne mærke, hvordan vandet i min krop generede både i mine hænder og fødder… øv øv

Så i dag fandt jeg tid til at komme forbi en Helsekost butik for at købe både Gyldenris og Padderok The, som begge to skulle være vanddrivende. Haha… jeg synes allerede, jeg kan mærke det…. eller også var det mængden af the, jeg kunne mærke. I mine unge dage drak jeg litervis af the…. men nu om dage har jeg faktisk ikke engang en thekande, så det var en helt ny oplevelse at stå med the-si og the-blade igen.

Det bliver rigtigt spændende at se om theen kan spores, når det er veje og måledag igen på søndag.

 

 

Mette1966

6 Comments

  1. Jeg har faktisk også lige i går overvejet at begynde og drikke te igen… Brændenælde te – det er nemlig udrensende.. Især når vi får så meget protein, så kan nyerne ikke altid følge med… Jeg har simpelthen fået sådan en teen-ager hud igen, så det tror jeg at jeg vil igang med igen. Har haft succes med det før 😀

    • Dejligt, Cookie… ikke nok med at du bliver slank, men oveni får du også din ungpigekulør tilbage 🙂

    • Hmm ja det tror jeg det gør…. ihvertfald er mit vægt tab gået igang igen…. 4 kg i denne uge 🙂

  2. Jeps jeg er også gået hen og er belvet en aktiv the drikker igen 😀 Om aften kan der snildt ryge 2 kander ned. Måske jeg skulle prøve den padderokke the igen 🙂
    Flot vægttab i denne uge 🙂

  3. Holda k…. Mette 4 kg,det er jo vildt….Tror jeg skal over på te istedet for kaffe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *