4

Nu vil jeg også være med :D

Hej alle sammen.

Jeg hedder Monica Brejndahl Hald Poulsen og bor i en lille by uden for viborg. Jeg er 18 år gammel, bliver 19 til sommer. Jeg bor sammen med min far og min lille søster på 16 år. I forum hedder jeg også monicahp.

Jeg har altid været den store pige i klassen og altid været meget ked af det. Da jeg var mindre gik jeg til børnefitness og forsøgte at spise sundt. Dette var dog svært da min søster og min far aldrig har skulle tænker over deres spisevaner, så det var ikke de sunde ting vi havde i huset.

Jeg har altid ønsket at arbejde med mennesker, og efter en prakttik på det lokale plejehjem var jeg sikker på at det var det jeg skulle bruge min tid på, at jeg skulle hjælpe og yde omsorg for dem som ikke kunne selv.

Den 30 juni 2011 blev jeg så færdig med social og sundhedshjælper uddaannelsen, kun 18 år og 6 dage gammel. – og som tiden ser ud, INTET arbejde, så jeg gik i tænke boks og skulle finde en løsning. Efter en tid i tænkeboks, fandt jeg frem til at jeg gerne ville læse videre, så jeg søgte ind på social og sundhedsassistent uddannelsen og blev optaget til start den 1 juli 2011.

Efter en periode på assistentuddannelsen og efter mit overskud efter lektier og sådan voksede. Besluttede jeg mig for at efter nytår skulle det være min tur til at tabe mig. Jeg var blevet foreslået at gå på kur, da lægen mener jeg muligvis, grundet min overvægt ikke kan få børn. Da jeg så fandt denne diet, hvor man spiser mange protiener, var jeg sikker på at denne kur var lige noget for mig.

Jeg startede på denne kur den 9 januar, med håbet om at tabe mig 25 kilo på kort tid.

Jeg var i angrebsfasen i 6 dage, og på de 6 dage skulle jeg tabe mig 2,4 kilo. Dette blev gjort, og jeg syntes kuren var NEM at holde.

Allerede den 5 februar var første delmål nået – 5 kilo, jeg syntes det gik skide nemt. maden smager skide godt, og det var dejligt at vægten bare faldte.

5 marts var jeg 100 g fra 2 delmål -10 kilo. –  før og et efter billed senere i teksten.

Efter dette er vægten kun gået op ad, jeg valgte at starte i fitness igen, for at få sammet lidt op på alt dette løse hud som kom da jeg tabte mig så hurtigt. Jeg syntes det blev sværre og svære at holde kuren, og er også faldet i et par gange.

Nu er vægten endelig begyndt at gå ned af igen, efter en måned med stillestand eller vægtøgning. så op på hesten igen.

Håber i har det godt. vi ses snart igen 😀

MonicaBrejndahl

4 Comments

 1. Hej Monica. Det er superflot at du er gået i gang med dukankuren og at lave en blog. Glæder mig til at følge din blog.
  Det er et flot vægttab at du allerede har fået, og selv om der er noget nedtur engang i mellem, så er det flot, at du kæmper videre. Jeg er selv i gang med et kæmpe vægttab, så det er rart at følge andre og se hvordan i klare det 😀
  Og held og lykke med din uddannelse som SSA(jeg har arbejder selv som SSA)
  Hilsen Susanne

 2. Hej Monica
  Først og fremmest tillykke med væggtabet indtil videre 🙂
  Og er du så færdig man kan se forskel på før og nu billederne 🙂 Jeg har også overvejet det, men har ikke rigtig nogle af mig før kuren da jeg som regel stod bag kamerat da jeg ikke ville fotograferes 🙂 Glæder mig til at følge din blog 🙂

  • den her før billed kom jeg ikke rigtig uden om, min farfar var med og give mig min hue på, så han ville også have et billed af mig. 🙂 Tak for de opmundrende kommentarer. 🙂

 3. Hej Monica
  Tillykke med de første 10kg,når man har billeder at holde op mod hinanden kan man virkelig selv se forskel.Og ja man skal virkelig holde stand når det går den anden vej,har selv prøvet det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *