0

Nye funktioner på web sitet

udviklingVi er ved at udvikle forskellige nye funktioner. De bliver først testet på web sitet, før de bliver tilføjet til apps. Vi har tilføjet en sektion under “Min log” hvor man kan indtaste forskellige kropsmål. Man kan selv tilføje nye områder hvis man ønsker. Der kommer snart en madplan med indkøbsliste, hvor man kan tilføje opskrifter fra opskriftssektionen og tilføje egne opskrifter. Vi begynder at teste engang i næste uge og så får I nok lov til at teste i starten af september.

Jeg har en masse ideer og ønsker, til ting jeg gerne vil have på siden, som gør det nemmere for brugerne. Det er ikke alle mine ønsker jeg kan få opfyldt, men jeg presser programmørerne hårdt for at få mine ideer igennem. Jeg ved ikke helt om de forstår alle mine tegninger. Tag et kig på billedet først i artiklen, det virker da meget overskueligt. 🙂

Forhåbentligt tager I godt imod de nye funktioner. Kom gerne med kommentarer og forslag. I kan skrive på mail eller i forum.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *