0

På vej mod 2017 med dukan kuren

Mit traditionsrige nytårsslips

Mit traditionsrige nytårsslips

Jeg håber 2017 bliver et stort år, både på DinSlankekur, for dukan kuren og personligt.

2016 har været et opstarts- og forandringsår, hvor vi lavede store ændringer på DinSlankekur, fik dukan apps, en ny side og der kom nye folk til. Meget af tiden er gået med at rette til og lave små forbedringer. I 2017 kommer der store forandringer, som man som bruger vil kunne mærke. Der kommer en ny kur på siden i januar og i løbet af nogle måneder skulle vi gerne nå op på minimum 4 slankekure, så man har mulighed for at skifte i mellem dem. Der kommer ændringer i profilen og slankeloggen. Om ikke så længe bliver layoutet også ændret og når vi så er igennem alle disse ændringer, skulle vi gerne være fremme ved en 3.0 af DinSlankekur.

Personligt har jeg vedligeholdt motionen, dog med nogle feriepauser og en flyttemandsskade, hvor en del af en seng lavede et hul i min hånd. Jeg har løbet et par halvmaraton og nogle 10 km. løb, men på et tidspunkt tog jeg et par kilo på og kunne se hvordan det påvirkede min hastighed i løbene, så dem arbejder jeg på at få væk igen. Jeg har sat træningsmængden af crossfit lidt op, for at få de par kilo af.

Julemåneden er svær og jeg tror den er svær for mange. Der er fristelser over det hele og det kan være svært at holde fingrene fra de mange søde sager. Jeg har taget det med den filosofi, at jeg skal prøve lidt af det hele, men i små mængder. Julefrokost er blevet klaret med at satse hårdt på kødretterne og prøve at holde tilbage med dem med mange kulhydrater, uden at kigge så meget på fedtindhold.

Traditionerne skal man holde. Nytårsaften skal jeg altid have mit slips på, som vi lavede i 8. klasse for at sælge og tjene penge til vores klassetur. De var meget venlige og gavmilde, dem der købte vores slips, for det er bestemt ikke blandt de smukkeste i verden.

Vi ses til næste år. Godt nytår til jer alle.

Gem

Gem

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *