0

Rygradden der forsvandt…

Som altid når jeg er på kur stikker min rygrad af hjemmefra! Det er som om at den er bange for at være en del af mig, når der kræves lidt af den.

Men denne gang har jeg indfanget den igen, og nu er den naglet fast med alt hvad jeg har kunne finde af viljestyrke, og nu skal den simpelthen blive – igennem tyk og hen til tynd 😀

Jeg (eller vi, for kæresten er jo i nøjagtig samme båd) har igennem de sidste uger simpelthen ikke kunne overholde kuren – alt andet har fristet alt for meget, og undskyldningerne for at falde i har været nemme at finde. Men igår besluttede jeg (vi) at nu var det alt eller ingenting! Så alt er naturligvis sat ind på at tabe de her overflødige kilo, og få et sundere forhold til mad. For det er klart der min årsag til overvægten ligger – jeg elsker mad i sådan en grad at det er direkte skadeligt, og overspiser konstant. Det er ikke den søde tand der skal have skylden for min overvægt, for det har slet ikke været der det største problem har lagt. Det har klart lagt omkring aftensmaden! Jeg har aldrig haft problem med at spise både 3 og 4 store portioner, og gerne forsætte til jeg simpelthen har fået det fysisk dårligt af det.

Hvis bare det bliver ændret på kuren så harj eg vundet en kæmpe sejr! Meeen der må nu også godt ryge mindst 20 kg på samme tid 😀

 

Nå men skulle man ikke lige smide en madplan heri, så andre måske kan hente lidt inspiration 🙂

Mandag: Mega syndedag, så den lades vi som om ikke eksistere 😉

Tirsdag: Krebinetter med tomatsovs

Onsdag: Kyllingemedister med grønt

Torsdag: Er endnu ikke fastlagt, for der er køkkenet kærestens da jeg skal med datteren i SINDs børnegruppe.

Fredag: Spicy frikadeller

Lørdag: Dukanlasange med salat

Søndag: Dukanboller med tunmousse og rejer samt grønt til

 

 

 

 

 

Anette1983

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *