3

Skal jeg stoppe

Jeg er lige nået der til hvor jeg godt kunne stoppe og gå videre til fase 3. jeg har nu tabt 25 kg og jeg skal i hvet fald tabe næsten det samme, men jeg føler , at jeg kun ønsker at tabe 15 kg mere, jeg ved ikke om der er nogen der har haft det lige som mig. Mine venner synes, at jeg bare ser så godt ud, og jeg skal jo heller ikke ligne en på 20 år, er selv snart 70 år.

MetteD

3 Comments

 1. Hold da op hvor er det godt gået. Og har du mod på 15 mere, men har brug for en pause, syntes jeg da du skal gøre det en måneds tid og så starte igen. Tillykke med vaegttabet

 2. Hej med jer,

  Jeg er ny på Dukan kuren og er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg må spise mere end den 1,5 spiseskefuld havreklid om dagen?

  MH

  Stina

 3. Hej Mette 🙂

  Først tillykke med de tabte kilo, super godt gået 🙂
  Jeg syntes du skal gøre det som du selv føler for, det er jo dig der skal leve med den krop og hvis du ikke er tilfeds så bliver man bare ikke helt så glad. Jeg tog selv 7 kilo mere end Mr. Dukan anbefalede for det er der jeg har det godt 🙂 så klø på hvis du har lyst til det 🙂

  Rita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *