9

Skal, skal ikke

Ja hvad skal man dog gøre, når man nu er på denne fantastiskee kur som man virkelig nyder, når man nu har fået denne fine indbydelse til bryllup hos nogle rigtige gode venner 🙂
Jeg har virkelig disukuteret med mig selv både fordele og ulemperne ved at “snyde” eller ikke at snyde denne særlige dag.

Ulempen ved at snyde:
– Kuren vil tage længere tid
– Jeg kan risikere at tage på pga alkohol og stivelse i maden vi kommer til at få
– Kommer helt sikkert til at få ondt i maven pga mad jeg ikke er vant til at få

Fordelen:
– Jeg kan spise og hygge med god samvittighed
– Jeg kan tillade mig et glas vin
– Jeg skal ikke forklare mig selv overfor gæsterne

Men ok er kommet til denne konklution på denne særlige dag.

Jeg har valgt at  nyde dagen med gode venner på deres helt særlige dag.  Jeg vil tillade mig at nippe af vinen når der skal skåles. Når maden kommer på bordet spiser jeg med hovedet i behold og ikke overspiser. Tager lidt ekstra kød og sparer kartoflerne og sovsen væk 🙂
Så når lørdagen er over og en ny dag banker på er jeg tilbage på rette spor, og så må jeg jo tage den med at der nok kommer til at tage længere tid end beregnet, men hva søren det går nok det hele 🙂 Nyder jeg at tulle rundt på denne skønne og super dejlige side som Kent har fået stablet på benene 🙂

Lige lidt overvejelser og spekulationer fra mig en regnvåd tirsdag aften

 

mariannefroik

9 Comments

 1. Du fester bare- og tager det en halv uge mere at nå i mål, jamen så gør det det!!!! Sådan er det bare. Det er jo ikke den store katastrofe, vel?

  Nyd det, smag på de nye danske kartofler og en skive brød, desserten og vinen, og husk at en del af din vægtstigning vil skyldes at kroppen binder væske, når du får alkohol. Efter en halv uge er det ude igen, og så smider du op mod ½ kilo på en dag 🙂

  Nyd brylluppet 🙂

 2. Det lyder som en rigtig god strategi du har lavet dig 😀 Man kan jo snagtens spare noget væk uden at det bliver helt fanatisk. Ved at spare dp vinen, kartoflerne og sovsen, så tror jeg også at du undgår den helt store mavepine, det er jo også ret træls at være helt oppustet, når dansen begynder 😉

  Du må have en herlig bryllupsfest 😀

 3. Ok, det blev da lige opfundet nogle nye ord 😉
  Snagtens = sagtens
  dp = på
  😀

 4. Hej Marianne,du skal bare nyde det, og gøre som du er nået frem til.Altså hvor tit kommer man/vi til bryllup 🙂 Jeg skal også til bryllup snart og den dag spiser jeg det der er med omtanke,og nyder dagen.God fest til dig

 5. Hej Smukke. Glem ham Doktor Dukan 🙂 Du er jo ikke syg 8) Hold dig fra vægten de næste par dage, og så opdager du det slet ikke. Nyd dagen, det sociale og al romantikken <3 Jeg svinger op til 3 kg her, men efter 2 dage er de væk igen, NO BIG DEAL . Du fortjener da også en festdag, med -20 kg 🙂 Så brug også aftenen på at fejre din fantastiske flotte indsats. Jeg er 100% enig med Helle 🙂 Knus

 6. Jamen er også blevet enig med mig selv om at der skal være bryllupsfest 🙂 Holder dog nok lidt igen med alkoholen, for skal nok bare lugte til en ølkapsel og så er jeg da fuld resten af måneden 😛
  Vælger at spise med fornuften i behold, så jeg ikke kaster mig over maden, får et solidt morgenmåltid og så ser vi hvordan dagen forløber.
  Men ja nu begynder jeg så småt at være klar til bryllup 🙂
  Håret er farvet, opsætning diskuteret med min frisør, modtaget råd omkring makeup, fået købt de fedeste stiletter( fedt man kan gå i dem igen uden at ha ondt), kjolen er sendt til syerske som ligger den ind med 15 cm i hver side !! Vildt altså at man kan tabe sig så meget 🙂 Hun sagde så også at tabte jeg mere måtte jeg sælge kjolen da den ikke kan syes mere ind, så jeg skal ha købt ny gallakjole næste gang 😉 Hehe

 7. Lyder rigrig fornuftigt, nu er det jo ikke så tit man er til bryllup 🙂
  Jeg har også “snydt” nogle gange hvor jeg skulle noget og ja tabet tager måske lidt længer tid men vi skal jo heller ik gemme os helt væk og glemme at leve livet så bliver det hele for surt.

  Vildt din kjole skal sys så meget ind, er det ikke bare fedt ? Ja men en ny kjole er jo også bare dejligt at få 😉

  Kan du nu ha en rigtig god fest og nyd det 🙂

  Knus

 8. Jeg var nødt til at sige ja til lagkage og boller ved nogle venner for et par uger siden, syntes jeg. Ellers ville det være en lang række af nej tak på denne fødselsdag.
  Tilgengæld holdt jeg meget igen dagen efter. Jeg fik lidt light-kakao og en light drikkejoghurt og to små bøffer til aften. Jeg var heller ikke sulten efter gårsdagens store gilde. Derved var vægten den samme da jeg vejede mig dagen efter.

  • Man er da aldrig nødt til at sige ja til kage og boller. man kan altid sige nej tak og medbringe sin egen mad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *