6

Splinterny

Hej alle sammen

Jeg er netop startet på Dukandiæten for en lille uge siden, og har valgt en 10 dage lang angrebsfase, som er slut i morgen. Det har jeg fået et dejligt lille vægttab på 3,3 kg ud af.

Jeg ser enormt frem til nu at måtte kombinere alt det kød med lidt grønsager, men mangler måske en smule hjælp fra jer, der har været i gang længere tid. Jeg er ikke kræsen, spiser næsten alt, men jeg er til gengæld meget ideforladt til de dage, der skal bestå kun af protein.

Er der nogen, der har nogle gode forslag til, hvordan man kan lave et decideret “måltid” ud af de ting man må spise i angrebsfasen, ellers er jeg bange for jeg løber for hurtigt sur i det, hvis jeg ikke får nogle andre ideer??

Mvh

Lulu 🙂

 

Lulu

6 Comments

  1. Hej Rita

    Tusind tak!
    Ja, egentlig sagde min udregning kun 8 dage, men jeg følte, jeg havde behov for en ordentlig kick-start for ikke min svage viljestyrke skulle træde til og få mig til at hoppe fra, før jeg havde fået resultater, der fik mig til at blive ved, men jeg er nu rigtig glad for det er slut i morgen.

    Mange tak for linket, der er masser der, jeg kan bruge, og ellers må jeg kigge ordentlig igennem opskrifterne for inspiration.
    😀

  2. Hejsa

    Jeg er liiiige startet på kur i dag, men kan virkelig ikke lide fromage frais med kanel til morgenmad !! Og kan faktisk heller ikke lide pandekagen.. Jeg havde virkelig håbet at denne kur var noget for mig, da jeg har prøvet rigtig meget!! Men indtil videre ved jeg ikke..
    Nogle gode råd ??

  3. Hej velkommen på blog
    Håber du har fået en god start,og fundet inspirtion i opskrifter osv.

  4. Jeg er på min 5. angrebsfasedag – anbefalingen fra den engelske side er 4 dage, men jeg har i hvert fald tænkt mig at holde den til og og med på tirsdag den 29/1, da jeg så har været i gang en uge. Jeg synes ikke det har været svært at spise fra de 11 tilladte fødevarergrupper … morgenmad er typisk omelet af 4 æg (bruger KUN den ene blomme), lidt skummetmælk, 1 pakke hamburgerryg og salt/peber/oregano. Den hænger måske ikke såååå godt sammen, men så leder det da i hvert fald tanken hen på scrambled eggs. Det kan også være A38 1,5% alene eller blandet med skyr – og så elsker jeg kanel, så intet problem der 😉 Frokost har været alt fra kolde hakkebøffer (kedeligt, men de mætter), kyllingebryst, hytteost med rejer, tun eller dampet laks fra den forgangne aften rørt med hytteost. Aftensmad har været en mega hakkebøf, dampet laks, alm bøf. Om aftenen “slikker” jeg med A38 m/u skyr med kanel. Bagte kanelsnegle til familien i dag – det var en prøvelse, så da de skulle spises gik jeg mig en tur!!!!!!! Vil kigge på opskrifterne her på bloggen – dejligt med inspiration 🙂

  5. Hakkebøf med spejlæg. Røræg, cheasy joghurt til mellemmåltid. Kyllingfiletter med lidt karrydressing. Laks med dilddressing. Kotelletter. Krebinetter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *