2

Tabe et par kilo inden sommeren

sologsommerDet er det tidspunkt på året, hvor man gerne lige vil smide de sidste kilo inden sommeren for alvor går i gang. Sådan har jeg det også selv, efter at jeg under min skadespause tog lidt på. Det er sjovt at det altid er sværere at tabe i anden omgang. Motivationen er bare ikke den samme.

Langsomt vægttab

Jeg var kommet op over de 87 kilo og vil egentlig gerne ned på 80, som jeg mener er en god vægt for mig nu. Men det går langsomt og der er kun røget 1,5-2 kilo indtil videre. Snart er der ferie og rejse. Det plejer dog ikke at være grund til at tage på, da jeg ofte går meget på ferie. Men kan jeg komme ned på 84 inden ferien, vil jeg være meget glad.

Så kommer vi jo til sommeren, hvor det altid er svært at kombinere slankekur og sommeraktiviteter.

Dukan kuren skal lede mig

At køre 100% Dukan kur over sommeren, er lidt en kunst, for der sker altid mange sjove ting man skal deltage i. Så når der kommer et tidspunkt, hvor jeg finder det meget svært at følge kuren 100%, så lader jeg mig lede af Dukans anbefalinger. Er jeg for eksempel inviteret til en grillaften, så holder jeg mig til kød og salat og prøver at undgå dressing på salaten. Kartofler, brød, pølser og lignende holder jeg mig fra. Jeg prøver også at holde mig til kød med god smag, så jeg ikke skal bruge diverse sovser til at få kødet ned.

Alkohol er altid svær, for mange føler at de skal have noget alkohol for ikke at føle sig udenfor selskabet, selvom det ikke burde være sådan. Jeg kan meget godt li’ rom og cola, så cola light med lidt rom er min foretrukne drik og ellers vand.

Jeg håber alle får en god sommer og til dem der snart skal op til eksamen, god læselyst og held og lykke.

admin

2 Comments

  1. Der er mange proteiner i bønner. Må man spise dem? I hvert fald som grønsager, eller er der for mange kulhydrater i ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *