0

Tabe vægt efter ferien

vaegttab-motionDen evige kamp mod vægten fortsætter. Hvis man har tendens til at tage på eller sagt på en anden måde, er meget glad for mad, så kan man aldrig slappe helt af mht. hvad man indtager, for det resulterer i en hurtig og hård afstraffelse i form af et ekstra lag fedt på kroppen.

Nu er sommeren uheldigvis ved at være slut og så har man måske taget et par kilo på. Ja, sådan er det jo, man taber sig før sommeren, så man kan se lidt mere fit ud og så er det jo så nemt, at få en masse godt at spise og lidt at drikke skal der jo også til. Så er det tilbage til de efterhånden velkendte dukanprincipper, så der kan smides lidt kilo. Så nu skal opskriftssektionen på dinslankekur kigges igennem.

Fra at, på et tidspunkt, være helt nede omkring de kg. 79 er jeg nu omkring kg. 86. Det svinger en del, men når vægten er højst, er den heldigvis ikke så høj, at den er ude af kontrol. Men det er på tide at vende pilen den anden vej.

Sommeren bestod af en tur til New York med indbygget road trip langs kysten op til Boston. Når man er i USA, så er det bare svært at undgå junk food og det blev da også til en del måltider, hvor kalorieindholdet ville give Hr. Dukan dårlige nerver. Heldigvis blev der også brugt mange timer på at gå rundt i New York, Boston, New Haven m.m. og det betød at skaden ikke var så slem igen.

Jeg skal løbe halvmaraton i starten af september, så det ville være fint, at komme af med nogle kilo inden. Jeg har endnu ikke besluttet, om det skal være nationalpark Thy maraton eller om det skal være run to the beat i Struer. Jeg kan næsten ikke huske det sidste løb jeg deltog i, så det er lidt spændende om formen er der, men ellers må jeg jo bare løbe lidt langsommere. 🙂

Hav det godt derude og god kur til alle.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *