6

The way to happiness…

Hej alle sammen,

mit navn er jenny, jeg er 24 år og bor i københavn.

Jeg har aldrig haft problemer med  vægten. Var fit og veltrænet. Mit vægt var konstant 58 kg. Jeg trænede ca 3 gang om ugen i fitness center. Men så skete det. Jeg var på arbejde og har brækket mit hånd. Jeg var chokered. Jeg vidste godt hvad det betyder. Minimum 8 uger sygmeldt. Og bagefter kom stille og rolig i gang i gang.

Problemet er bare, hvis man er der hjemme hver enigste dag i 8 uger og keder sig spiser man bare. Jeg har spist hele tiden. Efter gipsen er kommet af igen gik jeg ikke igang med at træne igen. Er hård at kom i gang efter lang tid. Så har jeg hold op med at træne i et år.

Jeg kunne se at min krop ændrer sig, og var mere og mere utilfreds. Er klart et chok hvis man normalt bruger str S og nu str L.

Jeg har prøvet mange ting at går ned i vægten men uden held. Min mand elsker mig ligemeget hvordan jeg ser ud, men man skal jo selv være glad.

Mine venner har fortælt mig om dukan kuren og at de har god erfaringer.

Nu kommer jeg i gang. Og jeg håber at jeg allerede næste år passer mit gammle tøj igen 🙂

I dag er dag 5 og jeg har allerede tabt mig 3 kg. Det gør en meget glad.

Det er rart med en slankekur hvor virker. I går fik jeg Dukan bogen. Er virkelig glad for det. I bogen finder man en masse informationer om kuren, opskrifter og øvelser til at straffe kroppen oppe igen 🙂

Gik selvføgeligt lige med det sammen i gang med mine øvelser 🙂

Anyways, jeg er godt i gang med kuren. Og har slet ikke problemer med at holde det. Søndag kommer jeg i fase 2. Glæder mig til at spise grønt. Man bliver hurtig træt af det hvis man kun må spise proteiner.

Hvis i har god opskrifter er i mest velkommen til at skrive det til mig 🙂 Har ikke so meget erfaringer med det. Plus jeg spiser ingen ting hvad er fra svin.

Det er meget spændende at se hvordan kroppen forandrer sig. Og kan slet ikke vente at få mit krop fra 2 år siden tilbage 🙂

At blogge erfaringer og det hele er en super god ide. Jeg tror det giver en styrken til at holde ud.

Mit enigste problem er faktisk at jeg skal på ferie i næste uge. Vi skal besøge min familie i tyskland. Har ikke set hinanden i mere end 1 år nu. Det bliver svært at holde kuren der. Men jeg har allerede aftalt med min mor at jeg prøver så meget som muligt at følge min kur.

Det bliver spændende at se hvordan det går i næste uge.

 

Hilsen Jenny 🙂

 

 

Jen4700

6 Comments

 1. Velkommen til. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at hvis du bare har taget lidt på efter kort tid hjemme, så ville jeg prøve at finde tilbage til gammel spise-stil og finde nye interesser. I stedet for “kur”, men omvendt har denne kur jo en kostomlægning indbygget og en plan for vedligehold. Så det er nok ikke så tosset selv om dit vægtproblem måske ikke er så stort.

  Hvor mange kg skal du smide?

  • Problemet er at jeg skal smitte 20 kg i det hele. Skal tilbage til min vægt på 58kg.

   Har været der hjemme i lang tid uden motion eller hvad som helst. Mine spisevane var heller ikke særligt godt. Så er det nemt at ta rigtig meget på :S

   Bliver en hård kamp men jeg skal nok klare det. Jeg ta ikke så hurtig på og kan normalt også spise hvad jeg har lyst til. Men når man først vejer 20kg for meget så er det hård at kom ned i vægten igen.

 2. Så lyder det fornuftigt med Dukan-kuren. Jeg fik indtryk af, at det var en smule mindre, du havde taget på. Pøj pøj med vægttabet.

 3. Tak for det 🙂 dag nummer 5 og har allerede tabt 3 kg. Det er en meget god start.

  Hvordan går det med dig? Synes du at det er nemt at tabe sig med dukan kuren?

 4. Hej
  Flot start,det er godt du stopper op nu og tager det i opløbet,tænk så meget i dukan du kan på ferien så kan det ikke gå helt galt.
  Forsat god “kur”

  • tak for det 🙂

   ja det er det bedste. hjælper jo ikke at jeg spiser alt muligt på ferie og ta på igen. Har allerede lavet med min mor en madplan. ser meget godt ud. der er 2 gang aftensmad i 2 dage hvor er ikke særligt godt men så bliver det bare forbudte madvare 😉 og resten af alle dagene bliver efter dukan planen. Så tror jeg ikke at det hele går galt.

   Det enigste problem med tyskland er at de har ikke særlig gode 0,1% joghurt eller hvis den er 0,1 og der er lidt frugt i så er kohlehydrater allerede på 16 eller mere…

   men jeg skal nok finde en løsning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *