3

Tjuhej, hvor det kører…!

Så er der gået to dage af “back on track” 😉

Og det kører altså bare! Sidste uge var der lidt huller med både fødselsdag i familien osv. I dagtimerne kørte alt fint, men ved aftenstid var det sværere end svært! Heldige mig… Ved vejedagen fredag havde jeg trods alt tabt mig!! Woohooo! 😉

Og med alle de fantastiske opdateringer der er med ret store vægttab, synes jeg lige, at jeg vil give den en skalle! Næste delmål er 3,2 kilo væk!!! De sidste to uger stid vægten næsten stille – denne uge MÅ MEGET GERNE GIVE POTE!!! 😀

 

Er I med derude??? Skal vi ikke lige op og ringe??? Jeg skal!!! Realistisk skal det nok kunne lade sig gøre, ikk??? 😉

Vi ses.. Længere nede på vægten!

Tidafo

3 Comments

 1. Jeg er så meget med. skal jo i bikini inden 10 dage….

  så lad os bare komme igang

 2. Det er fedt, når det bare kører:-) Jeg er lige startet, men det kører bare derudaf – jeg er faktisk pænt stolt af mig selv – har på ingen måde været i nærheden af at hoppe over, hvor gærdet er lavest – endnu!! Det skal nok komme en dag, men lige nu er rygraden stærk:-)))

  Fortsat god fornøjelse med skallen;-)))

  Mange hilsner Lauka

 3. JEg er også helt med, er lige startet i dag og det har været super let og ingen sult fornemmelse.

  Hej fra
  Pia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *