3

Velkommen til min blog

Hej

Velkommen til min blog, som primært vil komme til at indholde forskellige madforslag.

Jeg har nu været på kuren i godt en uge og er glad for, at jeg er begyndt at måtte spise lidt grøntsager, da det med kun at få proteiner har været lidt svært for mig. Jeg er normalt ikke til meget kød, men det er gået fint indtil videre. For mig er det dog vigtigt, at det jeg skal spise ser spændende og appetitteligt ud. Jeg har prøvet et par gange, hvor jeg bare har stegt nogle kyllingefileter på helt normalvis og så spist dem sammen med noget dressing af fromage fraise, men det dur bare ikke rigtigt for mig. Det skal altså helst se lidt spændende ud – ellers kører jeg hurtigt sur i det.

Det jeg bl.a. har gjort med mine kyllingefileter er at skære en lille slids i dem, og fylde den ud med friskosten på 0,2% fra LIDL, og så vikle en eller to skiver kalkunbacon omkring og så ind i ovnen i ca. 40 min. For mig virker det mere indbydende og kødet bliver meget mere saftigt. Jeg skal nok lige ligge et billede ind af det, næste gang jeg laver det.

Min tanke med denne blog er at ligge mine madforslag herind, efterhånden som jeg kommer i tanke om noget, som jeg synes virker spændende. Jeg har bl.a. også lavet de croissanter med skinke og ost, som Trine’s Madblog henviser til, og de er virkelig gode. Jeg kan især lide at lave dem på PP-dage, hvor jeg så spiser dem sammen med noget kød.

Jeg håber I synes det er spændende at få forslag til mad fra andre. Jeg har i hvert fald selv brugt det meget. God fornøjelse med DUKAN til Jer alle 🙂

Karinas madforslag

3 Comments

  1. Hejsa Karina.
    Jeg glæder mig meget til at følge din blog. Opskrifter og inspiration kan man aldrig få nok af, så bare sæt igang 🙂

  2. Hej Karina
    Det er dejligt med inspiration fra andre,så spændene at se hvad du byder på af forslag 🙂

  3. Jeg glæder mig til at komme i gang med kuren i morgen, der er handlet ind til første fase. Glæder mig til anden fase, hvor jeg skal prøve nogle af dine lækre opskifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *