25

Weeeeeeeee !!!! I MÅL !!!! :)

Ja som overskriften jo siger er jeg nu i mål 🙂 Er bare så super glad 🙂

Jeg startede jo denne skønne Dukan kur d. 14/11-11 med en vægt som sagde 101,1 kg py-ha det var meget 🙁 Nå men jeg kom igang og kørte de første par mrd. efter det hæfte som ude og hjemme havde i deres blad i okt. 2011 men heldigvis fandt jeg denne skønne side og fandt ud af jeg måtte spise nogle flere ting end jeg regnede med ( Det havde de lige “glemt” at få med i ude og hjemme ) fik så også lavede en udregning om hvor meget jeg skulle tabe og hvor lang tid det ville ta.

Ifølge Mr. Dukan skulle jeg veje 72,3 kg og det ville ta 209 dage, det tog 192 dage så det var ok selv om der havde været noget stilstand og dec. med et meget lavt tab. Nå men jeg ville jo ikke veje 72,3 kg men 65 kg så jeg forsatte og har så i dag nåede mit mål med en vægt der siger 64,8 kg, det har så taget 260 dage hvilket jeg er helt tilfreds med når jeg tænker på at det samlet har stået stille godt 2 mrd , den længste periode var på 4 uger, det var godt nok hårdt men sagde til mig selv at hvis jeg gav op ville det tabte jo komme på igen og måske endda mere så jeg forsatte og det er jeg bare så super glad for nu 🙂

 

Jeg skylder alle jer her inde og ikke mindst Kent en kæmpe stor tak for støtte og skulderklap+ denne super side, så tak alle sammen, det var aldrig lykkes uden jer ♥

Ja og min familie, især min mand og børn, de har været super også, elsker jer ♥♥♥♥ Min stakkels mand som har måtte undvære fastfood,slik,kage osv, nå men så tabte han jo også lige omkring 10 kg 😉 Tillykke min skat ♥

 

Ja men nu gælder det jo så fase 3, py-ha er lidt nervøs for om jeg kan styrer den men det skal jeg bare for jeg vil ALDRIG mere være tyk !!
Jeg har sat mig for at jeg vil ha en veje dag resten af livet for så kan jeg nå at ta det i opløbet hvis der skulle snige sig lidt på, min nye vejedag bliver fredag og protein dag torsdag 🙂

 

Alt mit meget store tøj er uden af huset og der skal ikke noget nyt ind i de str.

Billede er taget i okt. 2011 Vægt 101,1 kg tøj str. bukser 44-46 Bluser xxl

Billede taget d. 3/8-12 vægt 65,5 kg  Tøj str. nu bukser 36 Bluser s-m

 

Ja sikken en forskel 🙂 er bare så super glad 🙂

Jeg har under hele kuren haft nogle delmål og belønnede mig selv når jeg har nåede dem, det kunne være et par nye sko, tøj, køkkenmaskine,på en tur osv. Og når slut målet var nåede, en ferie til udlandet 🙂 ja og nu er rejsen så bestilt, 14 dage til Alanya, jubiiii ♥

 

Ja mine nye mål er så at komme godt igennem fase 3 + rygestop, rygestoppet er jeg ret spænd på om det så går ud over min vægt men det må jeg så ta der fra 🙂

 

Jeg bliver her på siden og i forummet, der skal jo være en til at give jer et spark hvis i har brug for det hehe  Ej det er nu også for min egen skyld, er sikker på det kan være med til at holde tabet 🙂

 

Skulle man ha lyst kan man læse min dagbog her

Før og efter billeder her

 

Kan i alle nu ha en super dejlig dag og kur 🙂  Og skulle der være nogle spørgsmål så spørg og jeg skal svare så godt jeg kan 🙂

 

Rita

25 Comments

 1. Kære Rita,
  sidder med tårer i øjnene over din BLOG. 1000 gange tillykke med dit flotte vægttab. ved at det har været hårdt, men du må være så lykkelig.
  jeg stoppede med at ryge i Januar 07. og det kostede, men jeg var heller ikke OBS som du vil være. jeg gik i hypnose og har ikke haft lyst til en cigaret siden. hvis du ville høre mere om det må du lige sige til. jeg røg 25 prince om dagen og havde gjort det siden jeg var 13 år. sluttede som 34 årig.

  Rita forkæl dig selv hele dagen og tillykke herfra

  • Kære Lene

   Åhh 🙂 Mange tak, ja det har ikke været lige nemt hele tid men ikke så svært som frygtet, er heldig jeg elsker kød hehe Ja men jeg er da overlykkelig, kunne næsten ikke rumme alt den lykke der strømmede igennem mig i går, var sgu lige ved at ende som en tude tøs hehe også alle de folk som har bakket mig op og alle de søde beskeder jeg fik, det var så vildt 🙂

   Ja jeg har jo også været stoppet med at ryge før, det kostede 6 kg ekstra på vægten men som du skriver vil jeg være mere obs denne gang 🙂 Jeg har lige fået et rygestop program af en anden men hvis det ikke virker vender jeg tilbage til dig for at høre nærmer 🙂

   Ja den stod på forkælelse i går, fik mig et stk chokolade hehe nå men det er slut med det igen 🙂 skal jo ikke ta på igen 🙂
   Takker og ha en super dag og må du også snart nå dit mål 🙂

 2. Ja kæmpe tillykke med vægttabet Rita. Det er virkelig flot, og du ser bare kanon ud 🙂

  • Hej karina

   Mange tak 🙂 Ja syntes nu også selv det har pyntet 🙂

   Kan du ha en super dag og må du også snart nå i mål 🙂

 3. Hej Ritta
  Dejligt at læse du er så glad,og du har haft stor hjælp og støtte i din familie ellers kan man jo næsten heller ikke gennemføre en livstilsændring hvis man ikke har familiens støtte.

  Du skal da også ha tak for din hjælp til os andre når det ser sort ud så er du altid klar med et godt råd.
  Det er fan. flot du ligger billeder her på blog ,kan godt forstå du er glad for det du har opnået!
  Kærligts lucky…

  • Hej Lucky

   Jeg tror også det ville ha været svært uden støtten, håber alle andre får den sammen støtte som jeg har fået 🙂 Den har naturligvis også været de personer som ikke har været helt så positive over for at jeg ikke spiste det sammen som andre og dem som mener det bare er et spørgsmål om tid før man er tyk igen men har vælgt at overhøre dem 😉

   Ja men det er jo så lidt, er bare glad for at hjælpe andre dem står i sammen situation som mig, ved jo hvor meget det betyder at nogle bakker en op 🙂

   Ja men jeg er da også blevet helt dygtig til at dele de billeder hehe, men er også for min egen skyld jeg deler dem for er sikker på de er med til at holde mig til resten af kuren og til at holde vægten fremover 😉

   Knus Rita

 4. TILLYKKE 🙂 Læser ofte her, og laver “din” mad. Tak. når du kan, kan jeg også 🙂

  • Mange tak Mette 🙂
   Dejligt ens opskrifter kan bruges 🙂
   Ja men naturligvis kan du det 🙂

 5. Det er så flot, så flot – en dejlig inspiration for alle os andre. Tillykke med, at du nu har nået målet.

  • Hej Maddie 🙂

   Mange tak 🙂 Er dejligt jeg kan være med til at inspirer jer andre 🙂

   Igen mange tak 🙂

 6. Ihhh altså skønne dejlige dig. Stort tillykke med at du er kommet i mål. Og hold da op en lækker steg der er at se på de sidste bilelder af dig søde.
  Og hold da op nogle stænger 😀
  Endnu engang stort tillykke med målet smukke 🙂

  • Hej Marianne 🙂

   Takker mange gange 🙂 Hehe ja det der nogle der siger 🙂 Jeg skal sådan lige vende mig til mit nye billede men er helt klart meget mere glad for det jeg ser i spejlet nu 🙂 nogle gange tænker jeg “er det virkelig mig” hehe

   Knus

 7. Hej Rita..
  Jeg sidder også her med tåre i øjnene…Det er såååå flot og du ser sgu da bare brand godt ud!!!! Jeg havde aldrig hørt om Dukan kuren før jeg meldte mig ind i en livsstilsgruppe på facebook og en smed et link til siden her og har nu de sidste mange dage siddet og gransket siden og dagbøger og blogs…
  Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er denne jeg skal igang med..har ca 30kg jeg skal af med og det virker som om at det rent faktisk kan lade sig gøre jo!! Uden at skulle bruge 2 år på det og uden sult og mangler….
  Jeg glæder mig vildt til at komme igang og se kgérne rasle af mig..;) og blive lige så lækker som du er..:)

  • Hej

   Mange tak 🙂
   Er sikker på du nok skal blive glad for denne kur, hvis man bare gør som man skal så ryger kilone hurtigt af 🙂
   Og sulten skal du slet ikke være for du må spise til du er mæt 🙂
   Glæder mig til at følge dig her inde og se du bliver super lækker 🙂

   Ha en rigtig god dag 🙂

 8. Søde søs.

  ER SÅ STOLT OVER AT HAVE EN SØSTER SOM DIG.
  Du har bare klaret dette med kæmpe bravur.
  Med op -og ned ture og mennesker som ikke helt kan forstå man, gerne vil tabe sig og have et bedre liv, det har du heldigvis overhørt og gjort som du syntes var bedst. Det er jo DIT LIV det handler om og ikke deres.
  Nu har jeg besluttet at gå i gang med “denne her kur” – og hvem står bare med gode råd og vejledning – det gør du. ( kan også se at du har støttet mange andre, dejligt)
  Jeg har ikke så mange kilo som dig at skulle af med, men nok til at de skal væk og det skal være nu.
  Jeg håber det lykkedes, men med din støtte skal det nok gå…betyder nok jeg ringer lidt mere; hehe og jeg må se at få taget mig sammen til at komme ned til dig, skal måske se lidt i Lidl og måske også den der kineser.
  Gemalen har for 1/2 time siden besluttet at det er også det han gør, så heldigvis skal jeg ikke lave sær retter til ham..hihi.

  Elsker dig af hele mit hjerte. 🙂

  • Hej selv søde søs :)♥

   Mange tak 🙂
   Ja syntes nu også selv jeg har gjort det meget godt 😉 Ja det er jo nemlig det det er og jeg har jo gjort det for MIN skyld og tog en beslutning som INGEN skulle prøve at rokke ved.

   Ja du har jo og jeg ved jo du også er sej så du skal nok klare det 🙂 Ja men naturligvis gør jeg det søs, tror jo selv jeg er sat i verden for at hjælpe andre 😉 hehe Vil ALTID være der for dig, det ved du jo ♥
   Nej der er du heldigvis ikke nåede til og godt du tager beslutningen før du har lige så mange kilo som mig at skal af med 🙂 er super stolt af du gør det nu 🙂 Det skal nok lykkes for dig, har jo sagt jeg kommer med pisken hvis du ikke overholder “kuren” hehe
   Nå ringer du mere, har jeg SLET ikke opdaget hahahahahaha men det er helt ok 🙂
   Ja tag lige at gøre det 🙂
   Weeeeeee super godt, giv ham et kæmpe skulder klap fra mig og sig vi skal nok klare det sammen 🙂

   Elsker også dig min søde søs ♥

 9. Stort tillykke.
  Og tak for dine kommentarer til mit indlæg. Jeg har svaret dig, men ved ikke lige, om du ser det, så jeg spørger her: kan du ikke fortælle hvad den smelteost 0,2 % hedder, fra Lidl, har ledt alt igennem.

 10. Hej igen Rita
  Jeg ser nu, at din vægt også har stået stille i fire uger eller i den stil. Undskyld, at jeg blev glad. Jeg ønsker selvfølgelig ikke for andre, at deres vægt står stille, men jeg blev glad over at se, at jeg så måske ikke gør noget galt, hvis du forstår. Jeg mangler 5,5 kg og vægten flytter sig ikke ret meget, og nogen gange går den et nyk op igen for at falde igen. Og jeg følger kuren lige så godt som jeg altid har gjort, føler jeg.
  Men jeg kunne godt tænke mig at vide, om du selv mener at have gjort noget anderledes i de fire uger, eller om det bare bliver sværere til sidst. Og om der så endelig kom hul på bylden, og det fortsatte med fx et kg tab om ugen eller i den stil.

 11. Hej igen 🙂

  Hehe forstår godt hvad du mener 🙂

  Jeg begyndte at skrive alt ned hvad jeg spiste,drak og motion derefter fandt jeg ud af jeg spiste alt for lidt og havde rod i mine p-p og p-v dage da jeg fik rettet det kom der gang i tabet igen men vil så også lige sige mine sidste kilo også var en sej kamp, tror det er fordi der ikke er så meget at ta af mere, men giv ikke op det skal nok komme 🙂

  Jeg har haft tabt mig meget forskelligt hver uge.

  Du kan evt skrive din madplan for et par dag så jeg kan se om du bør lave noget om 🙂

 12. Tak for svaret, Rita. Jeg startede jo selv i oktober sidste år og kom næsten i mål i foråret, men så kom ferier, og jeg kan virkelig tage på på en uge, og pludselig var det ikke så nemt at smide hurtigt. Så jeg startede helt forfra. Men indtil ferien havde jeg aldrig svært ved at tabe mig. Der røg mindst et kg hver uge, også helt ned til de 81 kg, men der gik det i stå, og det gjorde at jeg var ved at give op.
  Nu genvinder jeg håbet delt ved at læse, at det stopper for andre, og ved at se, at man pludselig får gang i vægttabet igen, og hvad er alternativet? Spise løs igen. Næ vil ikke tage det hele på igen.
  Men jeg tror at det hjalp mig at skrue op for mængden af mad igen. Jeg gik herhjemme og var lidt doven og gad ikke stege kød hele tiden. I går stod den på både bøf og krebinetter uden panering. Og den der light-smelteost blandet med hvidløg, mums, som en slags dressing.

  Hvis det går i stå igen, sender jeg dig måske en madplan for et par dage. Håber, at det går godt for dig.

 13. Ja men det var da så lidt 🙂 Ja så man kan sige du jo godt ved hvad der skal til når du har været igennem det før.
  Da mit var gået i stå var jeg også ved at give op men blev ved at sige til mig selv jeg blev nød til at forsætte for hvis jeg gav op kom det tabte jo på igen og måske endda mere og det havde jeg bare ikke lyst til. Jeg sagde også at kunne jeg ikke smide det sidste så måtte jeg så leve med det vægten stod på der bare vigtigt der så ikke kom mere på så jeg måtte holde kuren og det gav jo pote i sidste ende 🙂

  Ja en rigtig god ide at skrue op for mad mængden, lav evt noget ekstra til fryseren så du har noget at ta op når du ikke rigtig lige gider lave noget, sådan gør jeg selv 🙂

  Mums lækker mad du fik i går 🙂 Ja det gør du bare 🙂

  Jamen det går rigtig fint, er lige igang med at smide de 3kg ferien kostede 🙂 på de første 5 dage efter ferien var de 1,9 kg væk så nu håber jeg at det sidste er væk fredag hvor det er veje dag igen 🙂

 14. Godt gået Rita. Følger du fase 3 eller holder du lidt igen på nogle af de stabiliserende madvarer, såsom brød og frugt fx? Jeg er ikke helt klar over, om man kan “nøjes” med at følge fase 3, og vægten så vil falde til sit udgangspunkt på et tidspunkt.
  Jeg er meget spændt på, når jeg skal i fase 3, og ikke mindst når man skal i fase 4. For hvordan skal det mon så gå, og har kroppen lært ikke at tage let på igen osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *